Året 2018

Vi ser tilbake på årets milepæler og prestasjoner.

Ansatte som bowler på Epilogs julefest.

2018 var et fantastisk år for Epilog og vi feiret 30-¨års jubileum. Det er utrolig å se tilbake og se hvordan selskapet har vokst i de siste tre tiårene. Ved starten på et nytt år liker vi å se tilbake og fremheve noen av de mest minneverdige opplevelser og prestasjoner fra de siste 12 månedene.

Milepæler – 2018 betyr 30 år med innovasjon

Epilog Laser fikk sin start i 1988 da to kamerater ved Georgia Tech universitet - Steve Garnier, Epilogs administrerende direktør, og John Doran, Epilogs viseadministrerende direktør - slo seg sammen for å skape industriens første datakontrollerte lasergraverings- og skjæresystem i lite format.

Mike Dean, Epilogs vise-administrerende direktør i salg og markedsføring, kom med på laget ikke lenge etter, og trekløveret satte seg i sving for å skape noe nytt i gravering.

2018 var et helt år med feiring av 30års jubileet, og ble avrundet med en livlig feiring på Denvers Mile High Station i sommer.

Logo for Epilog Laser 30-årsjubileum projisert på en murvegg.
Steve Garnier holder en tale ved Epilogs 30-årsjubileum.

Selskapets vekst

I år ansatte Epilog 15 nye ansatte i forskjellige roller, både i hovedkontoret i Colorado og på det europeiske kontoret. Vi gleder oss til å legge til enda flere fremragende medarbeidere i Epilog Laser-familien, alt fra tekniske støtte til programvaredesign, ingeniører til kontormedarbeidere.

Epilog BV - Epilog Lasers europeiske hovedkontor

Legge til flere ressurser

Vi legger stadig til ressurser i den nettbaserte kunnskapsbasen der brukere har tilgang til en rekke artikler om vedlikehold, designteknikk og mye mer. I år vi lagte en populær trinnvis veiledning for å lage egendefinerte laserskårne kart i CorelDRAW og Illustrator, og vi også lansert også Guidebook to Lasers in Education, den nyeste ressursen for lærere. Vi la også til 12 nye prosjekter i prøveklubben, som vi oppdaterer hver måned med nye designfiler og instruksjoner.

Laserskjære et bykart i papir,

I tillegg hadde vi muligheten til å besøke tre kunder i løpet av året, noe vi omtalte i den nye Kunde i rampelyset-delen. Disse videoene viser forskjellige Epilog-kunder som har stor suksess med lasere.

Celeste Wong foran et utvalg Celeste klokker.
Jeremy Brieske og Chris Gregori i verkstedet.

Støtte skaperbevegelsen

I likhet med tidligere år var Epilog sponsor ved hver av de store Maker Faire-messene i San Mateo og New York City, i tillegg til flere logale Maker- og mini-Maker-messer på tvers av landet. Vi gav også hovedpremien i den niende utgaven av Epilog Challenge, som ble vunnet av Jon Bumstead for "Desktop CT og 3D skanner med Arduino". Jon vant en splitter ny 30-watts Zing 16! Vinneren var en av 1016 oppfinnelser som ble sendt inn i rammen av Epilog Challenge IX. Epilog Challenge X åpner 7. januar, så gjør oppfinnelsene klare!

Ta vare på lokalsamfunnet

Nok en gang organiserte vi en årlig leketøyslevering for Holiday Shop på Action Center. Mellom våre viktigste produksjonsanlegg, salg og markedsføring og kundestøtte bygningen kunne vi levere bokstavelig truckloads av leker for så mange unger i Jefferson County. Action Center har som mål å gi umiddelbar respons på grunnleggende, menneskelige behov og fremme måter innbyggerne i Jefferson County og hjemløse kan bli selvhjulpne.

Innpakkede leker i en sølvfarget pickup.
Innpakkede leker i en hvit pickup.

«Vi er veldig glade for enda et utrolig år for Epilog», sa Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring. «Hvert år har sine utfordringer og suksesshistorier, og da vi feiret 30 år i 2018, ble vi overveldet av all støtten fra kunder, ansatte, distributører og alle vi har blitt kjent med de siste tre tiårene.»

2019 er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til å se hva det nye året vil bringe. Frem til da ønsker vi å takke alle som har bidratt til å gjøre alle 30 årene i bransjen så spesielle. God jul til alle – vi ønsker dere en magisk jul og et fremgangsrikt 2019.

Mike Dean holder tale for Epilog Laser-familien.


Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software