Epilog Laser 2019 Tilbakeblikk

Vi ser tilbake på arrangementene og prestasjonene i 2019.

Selv om vi ser frem til et spennende 2020, liker vi å se tilbake og fremheve noen av de mest minneverdige opplevelsene og prestasjonene fra de siste 12 månedene på slutten av hvert år.

Epilog Challenge X

2019 begynte med Epilog Challenge X, den 10. utgaven av den populære konkurransen som ble arrangert på instructables.com. Årets vinner var Nikodem Bartnik på 19, for «DIY 3D Printed Dremel CNC»-prosjektet hans. Nikodem vant et 30-watts Zing 16 lasersystem, luftkompressor og vektorskjæringsnett.

Lansering av Fusion Pro

I februar 2019 lanserte vi Fusion Pro laserserien på International Awards and Personalization Expo i Las Vegas! Med disse høyt etterlengtede systemene ble bransjens høyeste graveringshastighet (opptil 165 tommer per sekund) og Epilogs nye IRIS™ kamerasystem introdusert.

Omprofileringskampanje

Rundt samme tid avdekket vi også en ny og spennende merkevareidentitet, inkludert et nytt design på nettstedet, logoen, grafikken, kommunikasjonen og korrespondansen vår. Tilbakemeldingene på omprofileringskampanjen vår har vært utrolige!

80 watt

I tillegg til å legge til nye produkter i laserutvalget vårt, introduserte vi også et 80-watts laseralternativ til lasersystemmodellene Helix og Fusion Pro. Vi er veldig glade for å kunne tilby dette nye alternativet til kunder som er ute etter et lasersystem i mellomstort eller stort format, siden dette vil gi dem muligheten til å ta seg av flere prosjekter enda raskere!

Epilog Laser opplæringspakke

For å sikre at brukerne får mest mulig ut av lasersystemene sine, er det viktig med riktig trening og opplæring. Dette er grunnen til at vi i 2019 har overhalt og relansert den omfattende treningssuiten på nett slik at den inkluderer oppdaterte videoer og veiledninger for alle nåværende produkter. Innholdet i treningssuiten inkluderer alt fra utpakking av laseren til hvordan sette opp eksos til gjennomføring av ditt aller første prosjekt. Vi har til og med inkludert vanlige vedlikeholdsproblemer som rengjøring av systemet.

Leketøyslevering i høytiden

For å avrunde året gjennomførte vi vår årlige leketøyslevering for Holiday Shop på Action Center. Mellom vårt viktigste produksjonsanlegg, salgs- og markedsføringsbygg og teknisk støttebygg, samlet vi inn hundrevis av leketøy og var i stand til å samle inn ytterligere 650 $ slik at vi kunne kjøpe enda flere leker til barna i Jefferson County.

Vi ser frem til 2020

Det har vært et spennende år med tillegg og oppgraderinger, men vi kunne ikke ha gjort alt dette uten våre fantastiske team ved hovedkontoret, det kanadiske kontoret og det europeiske salgs- og distribusjonssenteret. I år fikk personalet vårt rundt om i verden 17 nye medlemmer!

Vi er veldig takknemlige for et flott år hos Epilog Laser. Nå som det bare er noen få dager igjen før 2020 begynner, er vi spente på hva det nye året vil føre med seg. I mellomtiden ønsker vi våre kunder, ansatte, distributerer og bransjevenner en riktig god jul, og et gledelig og fremgangsrikt nytt år.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.