Epilog Laser legger Fusion Edge til laser maskinene

Den nye Fusion Edge har raske, enkle og nøyaktige kameraposisjoneringsegenskaper og 120 (3,05 m/s) IPS-graveringshastighet

Epilog Fusion Edge-laserkuttings- og graveringsmaskin.

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2 og fiberlasergraverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å kunngjøre introduksjonen av den nye Fusion Edge i selskapets produktserie. Denne svært etterlengtede maskiner har noen av de mest populære funksjonene ved Epilogs Fusion Pro-serien i et system i lite format.

Fusion Edge har et arbeidsområde på 610 x 305 x 178 mm, og er tilgjengelig i 30, 40, 50, og 60-watt CO2 konfigurasjoner, eller en 30-watt fiberlaser-kildekonfigurasjon. Det inkluderer også Epilog’s IRIS™-kamerasystem, som gir operatøren et sanntidsbilde av lasersengen, slik at de kan posisjonere kunstverket og grafikken raskt og nøyaktig.

En lasergravert ukulele inne i en Epilog Fusion Edge

«IRIS™-kamerasystemet er rett og slett det raskeste og enkleste systemet for kameraposisjonering som er tilgjengelig», sa Mike Daen, daglig leder for salgs og markedsføring for Epilog Laser. «Det er et utrolig verdifullt verktøy for våre kunder, og vi er glade for å kunne tilby denne nye teknologien i et kompakt system.»

IRIS™-kameraet er innebygd i dekselet til Fusion Edge.

Ytterligere funksjoner for Fusion Edge inkluderer:

  • Tommer per sekund (IPS) Graveringshastighet: Høyere hastighet tilsvarer raskere produksjon
  • Kontroll for berøringsskjerm: Filvalg, modifiser innstillinger, autofukos og mer
  • Jobbsporing: Se raskt hvor graverings-/kuttejobben vil vises på ditt materiale
  • SAFEGUARD™ funksjoner: Hold mekanikken i lasermaskinen renere enn noensinne med sidebelgskap, heldekket x-akse-enhet og dekket objektiv.

I tråd med alle Apilogs produkttilbud, har Fusion Edge komponenter av høyeste kvalitet for holdbarhet og lave kostnader for eieren i løpet av brukstiden. Stolt design, teknikk og produksjon fra USA.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.