Epilog Laser kunngjør spennende nye rebranding

Endringer gjenspeiler utvikling i virksomheten og utvidelse av laserprodukttilbudet.

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, annonserte i dag en ny merkevareidentitet inkludert en ny design av firmaets nettside, logo, grafikk, kommunikasjon og korrespondanse.

Den nye Epilog Laser-logoen på skjorte og brevpapir.

«Siden vi startet i 1988 har Epilog Laser bygget et renomme for innovasjon og kvalitet. «Vi vil at logoen skal fortelle historien bak produksjonsteknologifirmaet som vi har utviklet oss til», erklærte Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring i Epilog Laser. «Den nye logoen gjenspeiler moderne teknologi og avanserte funksjoner som vi innarbeider i de nye produktseriene.»

«I Epilog mener vi at merket har utviklet seg i løpet av de siste tretti årene. Vi vil at merket og logoen best mulig skal gjenspeile den teknologiske prestasjoner vi har oppnådd i løpet av disse årene og hvor vi er på vei fremover,» forklarte Devon Posey, grafisk designer i Epilog Laser.

Den nye Epilog Laser-logoen på utskriftsmateriale og gaveprodukter.

Ikke bare gir rebrandingen Epilogs merkevareidentitet et mer elegant preg, men de nye horisontale og vertikale logoene passer også bedre for for digitale og trykte medier. Den nye logoene ser mer moderne ut, men har de same fargene og den ikoniske "E"-en som understreker alt Epilog er kjent for: kvalitetsmaskiner og førsteklasses kundestøtte før, i løpet av og etter salg.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.