Epilog legger til Fusion Edge 24 i produktutvalget

Den nye Fusion Edge 24 har graveringshastigheter på opptil 120 IPS, kameraposisjoneringsegenskaper og mer.

Epilog Fusion Edge-laserkuttings- og graveringsmaskin.

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2 og fiberlasergraverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å introdusere den nye Fusion Edge 24. Dette systemet er det siste tilskuddet i Fusion Edge-serien, og har et graveringsområde på 24” x 24” x 10” (610 x 610 x 254 mm). Den er tilgjengelig i 30-, 40-, 50-, 60- og 80-watts konfigurasjoner.

Fusion Edge 24 har også Epilogs populære og brukervennlige IRIS™-kamerasystem, som gir laserbrukere et direktebilde av graveringsbordet slik at de kan posisjonere grafikken på produktet de graverer raskt og enkelt.

3D lasergravert plakett i en fusion edge 24

«IRIS™-kamerasystemets respons på Fusion Pro-serien var utrolig. Vi er derfor veldig glade for å kunne gjøre denne teknologien tilgjengelig i de nye Fusion Edge-systemene,» sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring hos Epilog Laser. «Det er et uvurderlig verktøy som gjør det mye enklere for kundene våre å komme i gang raskere enn noensinne før.»

Ytterligere funksjoner for Fusion Edge inkluderer:

IRIS™-kameraet er innebygd i dekselet til Fusion Edge.
  • 120 Tommer per sekund (IPS) graveringshastighet: Høyere hastighet tilsvarer raskere produksjon
  • Berøringsskjermkontroll: berøringsskjermtastatur på 7" for jobbvalg, innstillingskontroller og mer
  • Jobbsporing: Se raskt hvor graverings-/kuttejobben vil vises på ditt materiale
  • SAFEGUARD™ funksjoner: Hold mekanikken i lasermaskinen renere enn noensinne med sidebelgskap, heldekket x-akse-enhet og dekket objektiv.

Fusion Edge 24 har komponenter av høyeste kvalitet for holdbarhet og lave kostnader for eieren i løpet av brukstiden. Stolt design, teknikk og produksjon fra USA.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software