Epilog Laser viser den nye Fusion Pro-laseren på FESPA Global Print Expo

Nytt system gjør internasjonal debut i München, 14.–17. mai

Fusion Pro-lasermaskinen åpen dør

Fusion Pro-serien fra Epilog Laser, gjør sin internasjonale debut på FESPA Global Print Expo 14–17. mai i München i Tyskland. Epilog annonsert lanseringen av Fusion Pro-serien innenlands i februar.

Fusion Pro-serien har to storformatslasere (32 x 20 tommer / 812 x 508 mm og 48 x 36 tommer / 1219 x 914 mm), med graveringshastighet på 165 tommer/sekund (4,2 meter pr sekund) , 5g akselerasjon og imponerende kameragjenkjenningsfunksjoner som gjør det enkelt å plassere kunstverk.

Foto blir gravert på stoffpaneler.

"Etter hvert som designere og kunstnere søker utstyr som vil gjøre det mulig å produsere flotte prosjekter på en rekke underlag, blir lasere en integrert del av skilt- og utskriftsindustrien," sa Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring i Epilog Laser. "Disse maskinene – som kombinerer eksepsjonelt raske graveringshastigheter og utrolig presise kameragjenkjenningsfunksjoner – gjør det mulig for brukere å opprette prosjekter raskere og mer nøyaktig enn noensinne."

Papiremballasje utføres med en lasermaskin.
Retningsskilt laget med en lasermaskin

Deltakerne er invitert til åta turen til Epilog Laser på stand B5-F05 for en personlig demonstrasjon samt prøver på lasergravering og -skjæring.

FESPA Global Print Expo er Europas største utstilling for utskrift for skjerm og digitalt bredformat, tekstilutskrift og skilt. Åpningstiden er 10.00 til 18.00 14., 15. og 16. mai samt 10.00 til 16.00 17. mai.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.