Epilog Laser legger til Fusion Pro i laseroppstillingen

Den nye Fusion Pro-serien har bransjens høyeste graveringshastigheter og utrolig presis kameraposisjonering.

Epilog Laser Fusion Pro 48

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2 og fiberlasergraverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å kunngjøre introduksjonen av den nye Fusion Pro 48 i selskapets produktserie. Med disse høyt etterlengtede systemene introduseres bransjens høyeste graveringshastighet og mest nøyaktige kameraposisjoneringsfunksjoner på et lasersystem.

Epilog Laser Fusion Pro 48 logo foran

Fusion Pro introduserer Epilogs IRIS™ Camera System som er tilgjengelig i 48” x 36” (1219 x 914 mm). Overhead-kameraer gir brukeren muligheten til å se laserbrettet i sanntid, slik at de kan plassere kunstverket på graveringsstykket raskere enn noen gang før. Ett ytterligere kamera ved objektivet kan også brukes til å finne registreringsmerker på fortrykte stykker. «IRIS™-kamerasystemet på den nye Fusion Pro er som skapt for de som er ute etter høy presisjon og et raskt oppsett av nye prosjekter», sa Mike Dean, avdelingsleder for salg og markedsføring ved Epilog Laser.

Epilog Laser Fusion Pro 48 IRIS-kamera

Fusion Pro har også bransjens raskeste graveringshastighet på 165 IPS (4,2 m/s) med 5g akselerasjon. "En maskin av dette kaliberet – som kombinerer utrolige graveringshastigheter med de mest presise metodene for kameragjenkjenning – lar gravører produsere flere produkter raskere og med en større nøyaktighet enn noen gang," forklarte Dean.

Epilog Laser Fusion Pro 48 berøringsskjerms-kontrollpanel

De nye funksjonene til Fusion Pro 48 inkluderer følgende:

 • Høyeste graveringshastighet
  Fusion Pros 165 IPS (4,2 m/s) graveringshastighet og 5G akselerasjon kombineres for å gi den raskeste graveringen i bransjen.
 • IRIS™ kameraposisjonering
  Kameraer gir et nøyaktig bilde over arbeidsområdet for utrolig presis plassering av kunstverket. Et kamera ved linsen gjør det mulig for systemet å lokalisere forhåndstrykte registreringsmerker.
 • Berøringsskjerm ved laseren
  Velg mellom jobber, endre innstillinger og mer, direkte fra laserens brukervennlige berøringsskjerm.
 • SAFEGUARD™-funksjoner
  Hold mekanikken i lasermaskinen din renere enn noensinne med side belgskap, en fullstendig dekket x-akseenhet og dekket linseenhet.
Oppsett av en grafikk i Fusion Pro-utskriftsprogramvaren

Som en fortsettelse på Epilogs rykte for industribygde lasere, har Fusion Pro 48 komponenter av høyeste kvalitet for holdbarhet og lave eierkostnader over levetiden, og er stolt designet, konstruert og produsert i USA.

For mer informasjon, gå til Fusion Pro-produktsiden.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software