Epilog Laser og Instructables lanserer Epilog Challenge
X

The popular contest is back for its 10th installment, with a Zing 16 laser as the Grand Prize!

Epilog Challenge X-logo

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å feire den 10. utgaven av Epilog Challenge på den populære gjør-det-selv-siden Instructables.com. Epilog Challenge X er åpen for bidrag til 1. april 2019. Vinneren får en helt ny 30-watts Zing 16 Laser, luftkompressor og rutenett til vektorskjæring fra Epilog.

30-watts Epilog Zing 16-lasermaskin

"De siste 10 årene har vi samarbeidet om denne spennende konkurransen med Indestructibles.com for å gjør folk mer interessert i å lage ting," sa Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring i Epilog Laser. "I gjør-det-selv-samfunnet er laserskjærere/graverer uvurderlige verktøy som hjelper med å lage prototyper, skjære deler og andre komponenter i prosjektene, og vi er veldig stolte over at vi har gitt denne premien siden Epilog Challenge startet."

Bidragene kan dekke nesten alle emner, men deltakerne må sende nøye dokumentasjon på hvordan prosjektet ble laget.

3D-skannerenheten som vant Epilog Challenge IX

Tidligere vinnere av Epilog Challenge inkluderer RoboFish laget av plastrør, Arduino-databriller for multimeter og Skrivebord CT- og 3D-skanner med Arduino.

Robotfisk som tok hovedpremien i Epilog Challenge VII
Arduino-drevet briller som vant Epilog Challenge VIII

Instructables.com er et populært online-fellesskap for prosjektdeling som tilbyr entusiastiske og kreative mennesker publiseringsverktøy slik at de kan dele sine mest innovative prosjekter, «oppskrifter», ferdigheter og ideer. Du finner mer informasjon om konkurransen og de offisielle reglene her: https://www.instructables.com/contest/epilog10/.



Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software