Epilog Laser har en ny  enhets leder for teknisk støtte

Mike Storlie tilfører avdelingen nesten 20 år med teknisk erfaring

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2 og fiberlasergravering, kutting og markedsføringssystemer, er glade for å kunne annonsere at Mike Storlie er selskapets nye enhetsleder for teknisk støtte.

Storlie ble med i Epilog etter å ha vært seniorleder for Worldwide Technical Support hos XILINX INC., i Longmont, CO.

I tillegg til å sikre at teknisk support-avdelingen når sine mål og bidrar til suksess hos Epilog, vil Storlie lede og koordinere et team av tekniske støttespesialister; implementere og sørge for kontinuerlig forbedring av teknologiløsninger som støtter avdelingen; og innføre prosedyrer for den tekniske støttegruppen, sikre en praksis som er kundefokusert der målet er kundetilfredshet, blant andre oppgaver.

«Jeg gleder meg til å bli med i Epilog-teamet og dele min lidenskap for kundeservice og nesten 20 års erfaring med teknisk støtte», sa Storlie.

«Våre teknikere jobber veldig hardt for å betjene kundene raskt og godt!», sa Mike Dean, daglige leder for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Og selv om vi har vært så heldige å ha et av de mest anerkjente tekniske supportteamene i bransjen, så vet jeg at når Mike blir med på teamet, så vil vår supportavdeling bli enda sterkere og mer verdifull for kundene våre.»Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software