Epilog Laser stiller ut på Sign & Print Expo, 26.–28. mars 2019

Selskapet presenterer spennende laserteknologi som forbedrer dagens visuelle kommunikasjon.

Lasergravert bryllupsskilt.

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, ser frem til å ha utstilling på Sign & Print Expo 2019 26.–28. mars i Gorinchem i Nederland. Selskapet kommer til å demonstrere forskjellige lasersystemer og fremheve mange spennende bruksområder i skiltbransjen.

Laserskårne akrylbokstaver

Laseren har blitt en integrert del av selskaper som tilbyr skilt og utskriftstjenester på grunn av muligheten til å lage personlige tilpassede, unike skilt på kort tid. «Laserproduktets allsidighet betyr at et selskap kan skjære akrylbokstaver for et skilt, gravere en logo på tre og skjære plastikk for et navneskilt med én og samme maskin,» sier Richard van Densen, direktør for Epilogs europeiske kontor. «Vi gleder oss til å vise frem Epilog-systemenes funksjoner på disse populære og innovative skiltlag, fra å skjære akryl til å gravere fotografier og merke metall.»

retningsskilt laget med en laser

Epilogs lasersystem er kjent for solid kvalitet, høyhastighetgravering og utrolig detaljert etsing på opptil 1200 ppt. Maskinene har åpen-arkitektur programvare som gjør det mulig for brukere å designe i populære programvare som Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW og mer. Deltakerne er invitert til åta turen til Epilog Laser på stand E128 for en personlig demonstrasjon samt prøver på lasergravering og -skjæring.

Sign & Print Expo 2019 har 200 utstillere og viser de nyeste innovasjonene og trendene innen visuell kommunikasjon. Åpningstiden er 13.00 til 21.00 26. og 27. mars samt 10.00 til 17.00 28. marsTrykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.