Epilog Laser lanserer en ny og forbedret opplæringspakke

Ressursen inneholder omfattende gjennomgang på video, veiledninger og mer.

Epilog Laser opplæringspakke-logoen

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2 og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å slippe en oppdatert, forbedret og fullstendig fornyet opplæringspakke for kunder og brukere. Kunder som allerede har påloggingsinformasjon kan logge på her.

Hvis du vil be om tilgang til opplæringspakken, kan du gå til denne registreringssiden. Vær oppmerksom på at du må ha maskinens serienummer for å få tilgang.

Et eksternt eksos motor system.
Ta av sidepanelet til Epilog Mini

"Det å oppdatere og legge til i den nye opplæringspakken har vært en utrolig oppgave, og vi gleder oss over at den er fullført og klar slik at kundene våre kan bruke den," sa Mike Dean, direktør for salg og markedsføring hos Epilog Laser. "Ikke bare har vi oppdatert utseendet på pakken for å gjenspeile vår nye merkevarebygging, men vi har også økt verdien av innholdet betydelig, inkludert omfattende how-to videoer, prosjektvideoer, og mye mer."

For øyeblikket omfatter opplæringsområdet ressurser for seriene Zing, Mini, Helix og Fusion M2. Nye Fusion Pro videoer kommer.

Rengjøre linsen på Epilog Laser-maskinen.

Eksisterende kunder og operatører hos Epilog Laser har tilgang til opplæringspakken her på training.epiloglaser.com. Nye kunder må be om tilgang til opplæringspakken og oppgi en maskins serienummer før de får tilsendt påloggingsinformasjon. De som allerede er registrert kan bruke sin eksisterende informasjon for å få tilgang til opplæringspakken.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.