Epilog feirer 30-årsjubileum med sommerfest

300+ ansatte, bransjekollegaer og flere deltok.

Mike Dean holder tale for Epilog Laser-familien.

Epilog Laser, industriledende i gravering, skjæring og merking, feiret nylig selskapets 30-årsjubileum på Denvers Mile High Station, etter et to dager langt salgsmøte for Nord-Amerika.

"Jubileumsfesten var en stor suksess," sa Mike Dean, salgs og markedsføringsdirektør for Epilog og en av selskapets grunnleggere. "Det var utrolig å se så mange kjente fjes fra de siste tre tiårene. Jeg er så takknemlig til alle – våre ansatte, forhandlere og partnere i bransjen – som kunne komme og hjelpe oss med å feire denne viktige milepælen."

Logo for Epilog Laser 30-årsjubileum projisert på en murvegg.
Steve Garnier holder en tale ved Epilogs 30-årsjubileum.

Epilog Laser fikk sin start i 1988 da to kamerater ved Georgia Tech universitet – Steve Garnier og John Doran, henholdsvis Epilogs administrerende direktør og utviklingssjef – slo seg sammen for å lage bransjens første datakontrollerte lasergraverings- og skjæresystem i lite format.

Dean kom med på laget ikke lenge etter, og trekløveret satte seg i sving for å skape noe nytt i lasergravering.

Epilog Laser feirer 30-årsjubileum

"Epilog er veldig stolt over samhøret og følelsen av å være en familie," sa Dean. "Det varmet i hjertet å se utover en folkemengde på 300+ og føle at vi var alle omgitt av familien. Vi gleder oss til å se hva de neste 30 årene vil bringe."

Klikk her for å lære mer om Epilogs 30-årige reise.Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*
help desk software