Skrivebord CT- og 3D-skanner med Arduino tar førsteplass i Epilog Challenge IX

Skrivebord CT- og 3D-skannerenhet laget med Arduino

Det er med glede at Epilog Laser kan annonsere at Jon Bumstead fra Manchester MO er vinneren av den niende utgaven av den svært populære Epilog Challenge-konkurransen som arrangeres på Instructables. Jon fikk en ny 30-watt Zing 16, vektorskjæreplate og luftkompressor for modellen "Skrivebord CT- og 3D-skanner med Arduino." Vinneren var en av 1016 Instructables sendte til Epilog Challenge IX.

"Jeg kunne ikke tro det da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet," sa Jon. "Jeg var på jobb og hoppet opp av glede. I tillegg til å være glad følte jeg meg også heldig fordi en slik konkurranse og et slikt fellesskap eksisterer, og beæret over ha vunnet en konkurranse med så mange fantastiske bidrag. Jeg har ønsket meg en laserskjærer siden jeg oppdaget dem."

The finished 3D scanner device, a ring, and the ring's 3d model constructed with the device

Da vi spurte Jon om hvilke planer han hadde for laseren, sa han at én ide var å lage utdanningssett for å få folk i alle aldre interessert i mekanisk design og elektronikk.

"Det første settet er en LED-dodekaeder som kan programmeres med en Arduino, lignende den store LED geodetiske kuppelen som jeg bygde for om lag et år siden og delte på Instructables," sa Jon. Jeg opprettet også nylig en Etsy-butikk,One Bit Kit, med mindre sett. Etsy-butikken er begrenset foreløpig, men med denne laserskjæreren kan jeg utvikle flere sett.

"Jeg er stadig imponert av det store antallet bidrag vi mottok, men også kreativiteten og oppfinnsomheten bak så mange av Epilog Challenge-bidragene,» sa Mike Dean, salgs- og markedsføringsdirektør for Epilog Laser. "Vi er veldig glade på Jons vegne, og er sikker på at han vil lage fantastiske prosjekter med laseren!"Trykk på Kontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, spesialist i markedskommunikasjon
303.277.1188
Email Amy Dallman

Om Epilog Laser
Siden 1988 har Epilog Laser designet og produsert flyvende-optikk-basert CO2 og fiberlasersystemer som kan gravere og skjære tre, akryl, plast, stoff, gummi og mange andre materialer. Epilog spesialiserer seg i utviklingen av lasersystemer som skaper enestående merkings- og skjærekvalitet på alle typer produkter. Selskapet produserer allsidige og pålitelige systemer som er rimelige og brukervennlige. For mer informasjon kan du besøke www.epiloglaser.com.

Få gratis brosjyre og vareprøver

Motta brosjyrer og prøver, og få mer informasjon fra oss eller den lokale forhandleren.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.