Hvem er vi

Epilog Lasers hovedkontor

Epilog Laser ble opprettet i 1988. Konseptet vårt var å bringe CO2-laserteknologi ut til kommersielle produsenter og bedriftseiere. Etter å ha designet og konstruert lasermaskiner av høyeste kvalitet i over 30 år, kan du nå finne utstyret vårt i alle typer omgivelser, fra skiltbutikker til skoler, industrielle produksjonsanlegg og så videre.

En stor del av suksessen vår stammer fra nyskapninger. Vi ser behovene i bransjen og streber etter å dekke dette. Epilog produserte den første lasermaskinen som «skrev ut» direkte fra CorelDRAW. Vi designet og laget det første roterende feste-tilbehøret, slik at kundene våre kunne gravere rundt sylindriske gjenstander. Vi produserte det første 100-watt lasersystemet. Vi lanserte det første systemet på inngangsnivå produsert i USA for under USD 8 000, for å bringe teknologien vår ut til et større publikum. Og vi stoppet ikke der.

I 2019 avduket Epilog Fusion Pro Laser-serien, som har en graveringshastighet på 165 tommer per sekund (4,2 m/s), akselerasjon på 5g og IRIS™-kamerasystemet. Dette uvurderlige verktøyet har overhead-kameraer som gir brukeren muligheten til å se sanntidsbildet av laserbrettet, slik at de kan plassere kunstverket på graveringsstykket raskere enn noen gang før. Ikke bare sparer IRIS-kamerasystemet kundene for tid når de setter opp jobbene sine, men når du vet nøyaktig hvor graveringen vil vises, blir det også enklere å eliminere behovet for å kjøre jobber på nytt, noe som reduserer materialavfallet.

Etter den utrolige responsen på Fusion Pro-serien, har vi innlemmet mange av de samme funksjonene i mindre systemer, og i 2020 ble Fusion Edge-serien introdusert. Disse kraftige systemene har graveringshastigheter på opptil 120 tommer per sekund (3,05 m/s), i tillegg til det populære IRIS-kamerasystemet, som har vist seg å være den absolutte «game-changeren» for kunder som er ute etter høy presisjon og raskt oppsett av prosjekter.

Enten det er gjennom maskiner eller programvare, har Epilog bygget opp et rykte for å implementere nyttige funksjoner som forbedrer kundenes mulighet til å arbeide mer effektivt og høste høyere fortjeneste.


Kultivering av forbindelser – En viktig del av suksessen vår

Design og produksjon av ledende maskiner er bare én av fasettene i virksomheten vår. Vi kunne ikke ha gjort det vi gjør uten et sterkt nettverk med kunder, distributører, leverandører, ansatte og bransjeforeninger.

Vi tilbyr våre kunder en nesten kontinuerlig strøm med støtte - fra nettbaserte opplæringspakker og et teknisk online-bibliotek til en høykompetent teknisk stab. Vi prioriterer å holde kundene våre i gang med topp ytelse.

Distributørene våre spiller en viktig rolle i vår suksess som selskap. Fra installasjon til opplæring stoler vi på deres ekspertise i feltet for å sikre en positiv kundeopplevelse. Mange av representantene i nettverket vårt har vært med Epilog helt siden begynnelsen, og vi er evig takknemlig for støtten deres.

Vi satser på å rekruttere og beholde de mest kompetente medarbeiderne på markedet, og dette lønner seg. Blant bedriftene i Denver-området har Epilog ligget på de ti fremste plassen, og ble i 2015 utpekt som den beste arbeidsplassen i Denver. Vi fortsetter å ta i mot nye medarbeidere, men mange av teammedlemmene har vært hos oss i over 10, 15 og til og med 20 år! Våre rekrutteringsprosedyrer er den ledende kraften bak virksomheten - skape en arbeidsplass som de ansatte gleder seg til å komme til, og vi vil lage et utstyr med høyere kvalitet.

I 2018 feiret Epilog 30 års virksomhet. Som selskap har vi kommet svært langt i løpet av de siste tiårene – vi har bygget et tilpasset produksjonsanlegg og lager i Colorado; vi har utviklet og introdusert nye lasermaskiner og programvareegenskaper; vi har åpnet ytterligere salgs- og distribusjonsanlegg i Canada og Nederland; og vi har økt både nasjonale og internasjonale team. Vi gleder oss til å bruke de neste 30 årene til å fortsette å produsere revolusjonerende utstyr som gjør laseroperatører til livslange kunder.


help desk software