Hvem er Epilog Laser?

Epilog Lasers hovedkontor

Vi ansetter de beste og stoler på at de gjør jobben sin godt. Det er slik vi lykkes.

Mike Dean, Mr. Epilog

Siden starten i 1988 har Epilog Laser jobbet hardt for å bli markedslederen innen lasergravering, -skjæring og -merking. Vi er innovatører. Vi er problemløsere. Vi satser på å designe og produsere lasersystemer med toppkvalitet her på hovedkvarteret vårt i Golden, CO, USA.

Vårt opprinnelige konsept var å føre CO2 lasergraveringssystemer ut til både kommersielle kunder, småbedrifter og enkelthåndverkere, men vi nøyde oss absolutt ikke med dette. I løpet av årene utviklet vi større og kraftigere CO2 lasersystemer, og i 2006 utvidet vi produktserien med FiberMark, et system for permanent merking på alle metalltyper.

I 2008 startet Epilog bransjens første lavkostnadssystem for CO {2   lasergravering, Epilog Zing Laser, for å føre vår teknologi ut til et enda større publikum. I dag brukes systemene våre over hele verden på et utall markeder og med endeløse bruksmåter.

Vi har jobbet i laserbransjen lenger enn noen annen, og det merkes - Epilog er kjent for å implementere nyttige funksjoner som forbedrer våre kunders evne til å jobbe mer effektivt og oppnå høyere fortjeneste, fra opprettelsen av den første laseren til direkte "utskrift" fra CorelDraw, via utformingen av det første roterende hjelpeverktøyet og markedsføringen av det første bordet i stort format, til produksjonen av den første 100-wattlaseren.


Bygge sterke og varige forbindelser - nøkkelen til vår suksess

Epilog har alltid satset på å knytte sterke bånd til kunder, distributører, leverandører og medarbeidere, og dette har vært avgjørende i arbeidet med å bygge opp og styrke virksomheten.

Vi tilbyr våre kunder en nesten kontinuerlig strøm med støtte - fra vårt tekniske online-bibliotek og vår virtuelle opplæringssuite til vår høykompetente tekniske stab. Det er vårt mål å holde kundenes installasjoner uavbrutt i gang. I 2012 mottok Epilog Laser 2012 North American Customer Support Value Enhancement Award fra analysefirmaet Frost & Sullivan.

Vi satser på å rekruttere og beholde de mest kompetente medarbeiderne på markedet, og dette lønner seg - blant bedriftene i Denver-området har Epilog ligget på de ti fremste plassene i fire år på rad! Selv om vi også har tatt imot nye medarbeidere de siste månedene, kan du bare ganske enkelt spørre de ansatte på Epilog hvor lenge de har jobbet i bedriften. Svaret er ofte 10, 15 eller til og med 20 år! Våre rekrutteringsprosedyrer er den ledende kraften bak virksomheten - skape en arbeidsplass som de ansatte gleder seg til å komme til, og vi vil lage et utstyr med høyere kvalitet.
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.