Epilog Laser 2013 Tilbakeblikk

Epilogs nye Fusion-systemer

Golden, CO (des. 30 , 2013 ) Ettersom nok et flott år går mot slutten, vil Epilog gjerne bruke et minutt på å reflektere over alle de fantastiske begivenhetene og prestasjonene til 2013 .

2013 har vært et fantastisk år for oss, og vi kan ikke uttrykke nok takk til våre ansatte, distributører, samarbeidspartnere, fans og venner for deres fortsatte støtte underveis. I løpet av de siste 12 månedene har Epilog ikke bare vokst som selskap, men vi har også blitt mer knyttet til kundene våre.

Mens vi forbereder oss på en fantastisk 2014 , ser vi med glede tilbake på alt som 2013 førte med seg, inkludert:

  • 2013 markerte Epilogs 25 . år i virksomhet. Å feire kvarthundreårsjubileet vårt var en fantastisk måte å starte året på.
  • I februar 2013 lanserte vi Fusion 32 . Denne banebrytende maskinen har et stort 32 ” x 20 ” graveringsbord, et redesignet bevegelseskontrollsystem for overlegen graverings-/skjærekvalitet, en joystick-kontroll som lar deg skyte laseren i farten og mye mer! Fusion 32 har blitt veldig godt mottatt, og vi er henrykte over at kundene omfavner denne nye maskinen.
  • Tidlig på våren presenterte vi vår femte Epilog Challenge med Instructables.com! Antallet påmeldinger fortsetter å stige med hver del av utfordringen. I år hadde vi 1 , 191 bidrag og delte ut totalt 24 premier! Hovedprisvinneren av et nytt Zing 16 -lasersystem gikk til MIT-student, Jaguar Kristeller, for hans Electric Orbit Wheels: Laterally Propelled Hub-less Rollerblades instructable.
  • I juli dro vi til California for å være sponsor på WIRED Café på Comic-Con. Dette har blitt en årlig tradisjon for Epilog, og vi var glade for å kunne tilby tilpassede graveringstjenester for alle VIP-ene og kjendisene som deltok.
  • Noen måneder senere ble Epilog invitert til å sponse og stille ut på det aller første MAKE-arrangementet i Colorado – NoCo Mini Maker Faire i Loveland! Over 3 deltok 000 personer på den første begivenheten, og det var totalt 120 produsenter som fylte 100 , 000 kvadratfot med skaperplass!
  • Rett etter NoCo Mini Maker Faire lanserte Epilog det nye Fusion 40 -systemet – fylt med de samme funksjonene og fordelene som Fusion 32 , men med et imponerende 40 ” x 28 ” graveringsbord!
  • Da høsten startet, ble vi kontaktet av Golden History Center for å være en del av deres nyeste utstilling, Made in Golden: Where Innovation Lives. Dette er en treårig utstilling der deltakerne kan lære alt om teknologi og innovasjon på lokalt nivå. Epilog ga en Mini 18 -laser der folk kan gravere sitt eget minne fra utstillingen!
  • En av de mest spennende milepælene til 2013 var Epilogs utgivelse av tidenes første Mac-driver for et lasersystem! Dette er den første driveren noensinne laget for Mac-brukere som lar operatører kontrollere Fusion Laser-systemene og utføre programmer fra datamaskinen.
  • For å avrunde året og feire jul i Colorado, donerte Epilog 174 fullfylte strømper (ca. 800 individuelle leker) til barna på Fort Carson (gjennom American Military Family og Balfour Beatty Communities, som driver boenhetene kl. Fort Carson). En stor takk går til Epilog-ansatte og våre venner i Colorado 811 for deres sjenerøse donasjoner!

Når det nærmer seg nyttår, ser Epilog frem til å sørge for at 2014 blir fylt med flere spennende kunngjøringer og prestasjoner.

Vi vil gjerne takke deg - våre kunder, venner, fans og samarbeidspartnere - for din støtte i å gjøre 2013 til et av de beste årene i Epilog Lasers historie. God jul, god høytid og de beste ønsker til alle for et fantastisk nytt år.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software