Et blikk på Epilog i 2014

wired store 2014

“2014 var et rekordår for Epilog Laser og vi ønsker å utvide vår oppriktige takknemlighet til våre ansatte, distributører, partnere, fans og venner for deres urokkelige støtte underveis. "

Mike Dean, vice president, sales and marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (10 desember 2014) – Det er vanskelig å tro at 2014 allerede er på hell. Ved utgangen av nok et herlig år setter vi alltid pris på å se tilbake på de spennende kunngjøringene, hendelsene og realiseringene vi opplevde i de siste 12 månedene. 2014 var et rekordår for Epilog Laser og vi ønsker å rette vår oppriktige takknemlighet til våre ansatte, distributører, partnere, fans og venner for deres urokkelige støtte underveis. I året som gikk, opplevde Epilog en rekke positive ting:

  • Ansettelsen av bransjeveteranen Craig Nelson i vårt bedriftsteam i Colorado.
  • Tilføyelsen av to nye distributører i Canada – Jon Dickson (Synergy Products) har gjort en utmerket innsats for Epilog i Alberta, British Columbia, Manitoba og Saskatchewan. Gilles Frenette representerer Epilog i Øst-Canada, og har vært en uvurderlig ressurs for aktuelle og fremtidige kunder i Ontario, Quebec og kystprovinsene.
  • Jeanette Brewer-Richardson, vår Engraving Concepts-distributør, ble valgt til leder av Awards & Recognition Association (ARA). Jeanette har sterk innflytelse i ARA, og vi ønsker henne fortsatt suksess, nå i ledervervet.
  • Teamet i Alfex CNC, som i lang tid har representert oss, ble utnevnt til eksklusive Epilog Laser-distributører for hele Australia.
  • Vi lanserte vårt sterkt etterspurte jobbehandlingsprogram for Fusion Laser-serien, og gjorde det snart etter tilgjengelig på alle produksjonsmodeller samt Legend 36EXT.
  • Sommeren ble en travel tid, da vi lanserte den 6. årlige Epilog Challenge på Instructables.com, der en heldig vinner mottok et splitter nytt Zing 16 Laser-system!
  • Vi dro også til San Diego for å sponse og delta på WIRED Café på ComicCon. Som hvert år satte vi pris på kontaktene med kjente personer og laget egentilpassede graveringer.
  • Vi ansatte nye medarbeidere på anlegget i Golden, CO, og våre distributører fikk også nye forsterkninger. Innovative Cutting Systems fikk en ny salgsmedarbeider, Tony Guglielmino, og teamet i Engraving Concepts ønsket Jimmy DuBose velkommen; han skal lede firmaets nye kontor i Houston.
  • Senere deltok vi på WIRED Store i New York City. Denne begivenheten feirer i år 10-års jubileum, og vi er stolte over å være med blant noen av de fineste verktøyene og teknologiene som vises.

Etter hvert som 2015 nærmer seg, ser Epilog frem til å sikre at det nye året vil bli fylt med spennende annonseringer og realiseringer.

Vi vil gjerne få uttrykke vår oppriktige takknemlighet til dere - kunder, venner, fans og partnere - for at dere bidro til å gjøre 2014 til ett av de beste årene i Epilog Lasers historie. God jul, god ferie og de beste ønsker til alle om et godt og fremgangsrikt nytt år.

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.