Epilog Laser kom på 1. plass blant de beste arbeidsplassene i Denver!

#1 best place to work award

«Etter flere nominasjoner og seks finaleplasser har vi endelig inntatt førsteplassen – jeg kunne ikke vært stoltere av denne prestasjonen og er takknemlig overfor våre ansatte.»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (29. mai 2015) – Epilog Laser er stolte av å kunngjøre at vi har blitt kåret til den beste arbeidsplassen i Denver i kategorien for ekstra store bedrifter. Konkurransen «The Best Place to Work» ble presentert av Denver Business Journal, og Epilog har vært blant de ti beste og finalist i kåringen hele seks ganger!


Av 40 finalister fra Colorado i fire kategorier var Epilog den eneste produksjonsbedriften som kom blant topp ti i kategorien for ekstra store bedrifter, som består av bedrifter på 100+ ansatte. De resterende ni finalistene i denne kategorien besto av tjenesteleverandører, deriblant finansselskaper, konsulentbedrifter, anleggsselskaper og kommunikasjonsfirmaer.


«Denne prisen kommer etter mange år med arbeid», sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring ved Epilog Laser. «Etter flere nominasjoner og seks finaleplasser har vi endelig inntatt førsteplassen – jeg kunne ikke vært stoltere av denne prestasjonen og er takknemlig overfor våre ansatte.»


Konkurransen «The Best Places to Work» ser nærmere på Denvers beste selskaper, som velges ut av dem som vet best – de ansatte. Ansatte i hvert selskap ble kartlagt av Quantum Workforce, og selskapene ble rangert etter de endelige poengsummene.For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188

Email Amy DallmanPopulære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.