Tilbakeblikk på 2015 – Gjennomgang av året

gjennomgang av år 2015

«2015 ga oss en rekke opp- og nedturer, men alt i alt har det vært et utrolig år for oss. Vi mistet to flotte medarbeidere på grunn av sykdom, men vi sto sammen som en bedrift og familie, og kom oss gjennom det. Men det skjedde også mye positivt og vi hadde også et spennende år med nye produkter, utvikling og et par nye ansikter som ble med i teamet.»

Mike Dean, vice president, sales and marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (22. des.) 12 månedene. 2015 har vært et utrolig år for oss. Vi er veldig takknemlige overfor våre ansatte, leverandører, kunder, fans og venner for deres pågående støtte i år, som alle år. Her er det vi har gjort i år:


  • Våre eksklusive leverandører i Australia ga bort en Mini 24 i en loddtrekning tidlig i året – den heldige vinneren var Architectural Sign Industries!
  • Vi var stolte av å lansere det nye Fusion 32 M2 dobbeltkilde-lasersystemet.
  • Og sammen med Fusion 32 M2 lanserte vi tillegget til eView-kameramodulen til Fusion-laserserien.
  • Vi sponset den innledende Makerspace-konkurransen på Instructables.com og donerte bort en 40-watt Zing 24 og et vektorrutenett som hovedpremie! Coventry Makerspace i Storbritannia var den heldige vinneren av det nye lasersystemet.
  • Epilog Laser ble utnevnt som den beste arbeidsplassen i Denver av Denver Business Journal. Dette var vår syvende nominasjon og vår første førsteplass!
  • Vi slo oss sammen med Instructables.com igjen for den syvende årlige Epilog-utfordringen. Én heldig vinner får en splitter ny 30-watt Zing 16-laser for det beste instructable-bidraget!
  • Etter lanseringen av Epilog Challenge VII dro vi nordover for å åpne Epilog Laser Canada, ULC.,som er et underselskap som eies fullstendig av Epilog Laser. Den Canadiske salgs- og supportavdelingen, som befinner seg i Mississauga, Ontario.
  • Etter den store suksessen vi hadde med Fusion M2 32, tilpasset vi teknologien vi utviklet for å lage Fusion M2 40, inkludert de populære dobbeltkildeegenskapene og eView-kameramodulen!
  • Da jula begynte å nærme seg, koordinerte Epilog vår årlige lekeinnsamling – dette året klarte vi å samle inn 1475 dollar og vi donerte over 300 leker til Santa Shop ved The Action Center i Jefferson County, CO.
  • Selv om ting roer seg litt ned nå, fortsetter Epilog å ekspandere veldig – bare de siste månedene har vi fått inn flere nye folk i teamet vårt, deriblant Chris Carpenter, IT-direktør; Wayne Kunze, testingeniøransvarlig; og Sara Pettit, personalavdelingsleder. Vi er glade for å ha dem med på teamet.

Nå som 2016 bare er noen uker unna, ser Epilog frem til å sikre at det nye året vil bli fylt med spennende annonseringer og prestasjoner.


Vi vil gjerne få uttrykke vår oppriktige takknemlighet til dere - kunder, venner, fans og partnere - for at dere bidro til å gjøre 2015 til ett av de beste årene i Epilog Lasers historie. God jul, god ferie og de beste ønsker til alle om et godt og fremgangsrikt nytt år.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.