Året 2016

epilogs årlige juleleker-aksjon

«Alle år kommer med sine utfordringer og triumfer, men i det store og hele var 2016 et strålende år for Epilog Laser. Ikke bare utvidet vi teamet vårt, men vi utvidet også produktutvalget vårt – som begge deler bidro til å oppnå rekordsalg dette året.»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (21. des. 2016) – Nå som vi gjør oss klare til å ta fatt på 2017, er det med glede vi ser tilbake på alle de spennende kunngjøringene, arrangementene og prestasjonene vi opplevde de siste 12 månedene. Her er noen av høydepunktene fra 2016.

Et år med utvidelse – I 2016 kunne Epilog stolt kunngjøre feiringen av den storstilte åpningen av det europeiske support- og distribusjonssenteret vårt i Houten, Nederland. Det nye europeiske hovedkvarteret til Epilog gjør at vi kan gi enda bedre kundestøtte til kundene våre i Europa. Epilog tok på verdensbasis i mot 29 nye ansatte – blant annet en finansdirektør, webdesignere og grafiske designere, supportteknikere og tilskudd til ingeniør- og produksjonsteamene våre – som alle bidro til at Epilog oppnådde et rekordstort salg i 2016. Leverandørene våre gikk også i gjennom store utvidelser, da både Fairway Laser Systems og Prism Sales flyttet hovedkvarterene sine til større anlegg som gir dem muligheten til å betjene kundene sine bedre med større demonstrasjonsområder, samt egne rom for opplæring og utdanning.

Et innovasjonsrikt år – Dette året hadde Epilog gleden av å lansere det nye galvo-lasersystemet vårt – Epilog G2! Dette er det første galvo-lasersystemet som kan lasermerke et stort arbeidsområde uten å kompromittere graveringskvaliteten eller kreve produktindeksering. G2 er en pulsfiberlaser som graverer ved utrolig høye hastigheter over et justerbart graveringsområdet som strekker seg til et imponerende område på 24” x 24”.

Et år med produksjon – Epilog var sponsorer på de to største Maker Faire-messene i San Mateo og New York City, og dessuten på the National Maker Faire som ble arrangert i Washington D.C. I tillegg til å være der som en bedrift, deltok flere av Epilogs leverandører i lokale mini-Maker Faire-messer over hele landet. Vi sponset også den andre årlige Makerspace-konkurransen som arrangeres på instructables.com, hvor vi donerte en 40-watts Zing 24-laser som hovedpremie. For øyeblikket arrangerer vi også den åttende runden av Epilog Challenge, som også arrangeres på Instructables. Én heldig deltaker kan ta med seg en 30-watts Zing 16 fra denne populære konkurransen!

Et år med giverglede – Vi er stolte av å kunne si at vi denne julen – ved hjelp av sjenerøse bidrag fra eierne av Epilog, ansatte i Epilog og vennene våre hos Colorado 811 – samlet inn et imponerende beløp på USD 1589, som vi brukte på å kjøpe over 200 leker til Santa Shop ved The Action Center. Santa Shop er et ukeslangt program som foregår i midten av desember. Dette programmet gjør at familier med lav inntekt i Jefferson County, CO kan velge julegaver helt gratis – som gjør at foreldre kan bruke sine begrensede midler på ting som regninger, mat og husleie. Vi var også glade for å kunne sende en ekstra månedlig pengedonasjon for pågående behov hos The Action Center gjennom hele året.

Med det nye året bare noen uker unna gleder vi oss til å se hva 2017 bringer. Vi vil gjerne få uttrykke vår oppriktige takknemlighet til dere - kunder, venner, fans og partnere - for at dere bidro til å gjøre 2016 til et utrolig år for Epilog Laser. God jul, god ferie og de beste ønsker til alle om et fredelig og fremgangsrikt nytt år.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188




Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.