Året 2017

epilog årsoversikt for 2017

«Mens hvert år bringer et eget sett med utfordringer og prestasjoner, var 2017 totaltsett et fantastisk år for oss. Vi kan knapt begynne å uttrykke vår takknemmelighet til våre fantastiske ansatte og distributører, og selvfølgelig også våre lojale kunder og tilhengere som fortsetter å støtte oss og bidrar så mye til vår suksess

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (19. des. 2017) – Mens vi gjør oss klar for 2018, liker vi hos Epilog Laser alltid å ta et tilbakeblikk på de spennende kunngjøringene, arrangementene og prestasjonene som vi opplevde i løpet av de siste 12 månedene. Se noen av høydepunktene fra 2017.

Fortsatt vekst - I dette året fikk vi en ny administrerende assistent i Canada-kontoret vårt, fire nye ansatte i det Europeiske kontoret og sju nye ansatte i vårt globale hovedkvarteret i Golden, CO. Teammedlemmene våre finner du i forskjellige stillinger som inkluderer regnskap, ingeniørarbeid, produksjon, teknisk støtte, og salg og markedsføring. Utvidelsen vår på tvers av alle lokasjonene våre har hjulpet oss nok en gang med å oppnå rekordsalg i 2017.

Vi øker ressursene – Vi har nylig lagt til en produsent av videoinnholdt i salg og markedsføringsteamet vårt som kommer til å ta hånd om det økte behovet for instruksjons- og tekniske videoer. Vi har allerede jobbet hardt med å opprette et mer solid videobibliotekt for våre nåværende og fremtidige kunder. Det gleder oss også å utgi en omfattende ressurs for fiberkundene våre, som kalles Guidebook to Industrial Etching & Marking, med over 50 sider med innsikt, tips og triks for gravering av metall med fibersystemene våre.

Støtter Maker-momentum – Epilog var sponsorer ved hver av de store Maker Faire-messene i San Mateo og New York City, i tillegg til flere logale Maker- og mini-Maker-messer på tvers av landet. Vi sponset også Maker48, det veldig popuære todagers oppfinnerarrangementet hvor team har 48 timer på seg til å planlegge en prototype på et produkt som møter daglige utfordringer. Vi sponset også den tredje årlig Makerspace-konkurransen som ble arrangert på instructables.com, hvor vi donerte en 40-watt Zing 24 Laser som en del av hovedpremien. Vi lanserer snart den 9. årlige Epilog Challenge på Instructables – hold deg informert om nyheter om den!

Gi tilbake – Det gleder oss å si at med generøse donasjoner fra Epilog-eierne, Epilog-ansatte og vennene våre ved Colorado 811, så kunne vi i løpet av høytiden samle inn over USD 1000 som vi brukte til å kjøpe inn hundrevis av leketøy (som fylte 5 Zing-fraktbokser!) for julenissebutikke ved The Action Center.

«Mens hvert år bringer et eget sett med utfordringer og prestasjoner, var 2017 et fantastisk år for oss,» sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring ved Epilog Laser. «Vi fortsetter med å øke teamet vårt, tilby kundene våre flere ressurser, overgå våre salgsrekorder og så mye mer. Neste år vil vi markere Epilogs 30-årsjubileum og vi kan knapt begynne å uttrykke vår takknemmelighet til våre fantastiske ansatte og distributører, og selvfølgelig også våre lojale kunder og tilhengere som fortsetter å støtte oss og bidrar så mye til vår suksess»

2018 er bare noen få uker unna og vi er veldig spente på hva det nye året vil bringe oss.  Vi vil gjerne få uttrykke vår oppriktige takknemlighet til dere - kunder, venner, fans og partnere – for at dere bidro til å gjøre til et utrolig år for Epilog Laser. Vi ønsker dere en god jul, god ferie og de beste ønsker om et fredelig og fremgangsrikt 2018.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.