Epilog feirer 30 år med utmerkelse i laser i 2018

epilog 30-årsjubileum

"Når jeg ser tilbake på de siste tre tiårene, er jeg utrolig stolt av hva vi har oppnådd som bedrift, men også ydmyk av den stadige støtten vi har fått fra alle som er i berøring med denne bedriften."

Steve Garnier, Adm. dir. Epilog

Golden, Colo. (Feb. 9, 2018) – Epilog Laser er begeistret for å feire vårt 30-årsjubileum i 2018. En fest vil bli holdt i sentrum av Denver den 11. august for å feire vår suksess siden 1988.

"Når jeg ser tilbake på de siste tre tiårene, er jeg utrolig stolt over hva vi har oppnådd som et selskap, men også ydmyk av den ukuelige støtten vi har fått fra alle som er i kontakt med denne virksomheten – våre medarbeidere og forhandlere, kunder og fans, våre leverandører og andre medarbeider – alle vi har møtt underveis har hatt en slags innvirkning," sa Steve Garnier, Administrerende direktør og en av grunnleggerne av Epilog. "De siste 30 årene har vært en uforglemmelig reise, fylt med seiere og utfordringer, vekst og innovasjon. Jeg kan knapt vente med å se hva som ligger foran oss."

Epilog Laser fikk sin start i 1988 da to kamerater ved Georgia Tech universitet - Garnier og John Doran, Epilogs vise-adm. dir. i ingeniørteknikk - slo seg sammen for å skape industriens første datakontrollerte lasergraverings- og skjæresystem i lite format.

Mike Dean, Epilogs vise-administrerende direktør i salg og markedsføring, kom med på laget ikke lenge etter, og trekløveret satte seg i sving for å skape noe nytt i gravering.

Etter hvert som selskapet vårt har vokst de siste 30 årene, har de vært vitne til at slasermaskinene våre har vært brukt i et vidt spekter av markeder, fra gitargravering til skapdesign til merking av medisinske enheter. Kombinasjonen av graveringshastighet av bransjekvalitet og kvalitet til en overkommelig pris har gjort det mulig for alle fra snekkere til ingeniører til kunstnere å ta laser i bruk i virksomheten og virkelig lykkes.

"Det har vært og fortsetter å være en utrolig reise," sa Garnier, "og vi er så takknemlig til alle som har vært med på reisen sammen med oss. Vi kan knapt vente med å se hva de neste 30 årene bringer!”


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.