Architectural Sign Industries vinner Epilog Mini 24 premie sponset av Alfex CNC Australia!

mini 24 vinner

"Vi er naturligvis begeistret over å ha vunnet denne ettertraktede prisen. Vi tilbyr en lang rekke lasertjenester, og forespørselen bare øker og øker – den nye Mini 24 vil komme til god nytte, og vil gli godt inn i den eksisterende installasjonen med andre Epilog-systemer.” "

Millar McCowan, Managing Director, Architectural Sign Industries.

Golden, Colo. (23. februar 2015) – Alfex CNC Australia, Epilog Lasers eksklusive representanter i Australia, har gleden av å utpeke Architectural Sign Industries som vinner av firmaets siste Mini 24-konkurranse! Firmaet Architectural Sign Industries er etablert i New South Wales. De spesialiserer seg på en lang rekke laserapplikasjoner, bl.a. skilting, pokaler, tilpasset gravering m.m.

"Vi er selvsagt svært lykkelige over å ha vunnet denne store prisen", erklærte Millar McCowan, Managing Director i Architectural Sign Industries. "Vi tilbyr en lang rekke lasertjenester, og etterspørselen øker kontinuerlig - nye 24 vil komme godt til nytte og gli godt inn sammen med våre andre Epilog-systemer."


Mini 24 vil bli det fjerde Epilog-systemet som brukes av Architectural Signs, som faktisk var det første firmaet i Australia som hadde en Epilog – en Eclipse innkjøpt på utstillingen til Awards and Recognition Association i 1992.


"Millar og hans team i Architectural Signs har vært storkunder i mange år, og det har vært en glede å samarbeide med driftslederen Michael Smith", forklarte Christian Buhagiar, Business Development Manager i Alfex CNC Australia. "De utfører en kjempejobb, og med tilføyelsen av en ny Mini 24 er teamet enda bedre utrustet til å levere skiltprodukter med eksepsjonell kvalitet!"

Vi gratulerer Millar og hele teamet i Architectural Sign Industries!

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.