Class Act Engraving stiller ut på Buffalo Mini Maker-messen

Buffalo Maker Faire

Epilog har støttet "maker"-bevegelsen (maker betyr "hjemmeoppfinner") helt fra starten, og jeg gleder meg virkelig til å presentere vår laserteknologi og vise hvor verdifull den kan være.

Jeff Aichinger, grunnlegger av Class Act Engraving

Golden, CO, 21. januar 2014)

Class Act Engraving, som er eksklusiv distributør for Epilog lasersystemer i New York, Western Pennsylvania og West Virginia, ser frem til å stille ut på Buffalo Mini Maker-messen 1. mars 2014.

Maker-messen er kjent som "Greatest Show (and Tell) on Earth" ("Verdens største presentasjon"), og tilbyr de besøkende en familievennlig demonstrasjon av oppfinnelse, kreativitet og oppfinnsomhet, samtidig som den er en feiring av Maker-bevegelsen.

Epilog har støttet maker-bevegelsen helt fra starten, og jeg gleder meg virkelig til å presentere vår laserteknologi og vise hjemmeoppfinnerne hvor verdifull den kan være", forklarte Jeff Aichinger, grunnlegger av Class Act Engraving og distributør for Epilog Laser i mange år. "Hjemmeoppfinnere og lasere går hånd i hånd – fra utarbeidelse av prototyper til firmabranding og enda lenger. Jeg gleder meg til å se hjemmeoppfinnerne i Buffalo-området oppdage alt de kan gjøre med et Epilog Laser-system."

Messebesøkerne som er interessert i hjemmeoppfinnertemaet, kan besøke Class Act Engraving for å lære mer om lasersystemer og hvordan de brukes til å lage prototyper og realisere produksjon i bransjen. De kan stoppe opp og se en laserskåret/gravert prøve som er laget ved hjelp av laseren!

Buffalo Mini Maker-messen avholdes på Buffalo Museum of Science lørdag 1. mars. Mer informasjon: www.makerfairebuffalo.com/.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.