Epilog Laser Canada, ULC. får en ny servicetekniker

gjennomgang av år 2015

«Jons bakgrunn i laserbransjen og hans gode kunderserviceferdigheter gjør ham til et ypperlig tilskudd i teamet vårt. Han har hatt en kometkarriere allerede, og vi er svært glade for å ha ham om bord!»

Terry Fix, Salgsdierktør, Epilog Laser Canada ULC.

Golden, Colo. (21. mars 2016) – Epilog Laser Canada, ULC., et heleid underselskap av Epilog Laser, har gleden av å annonsere vårt nye tilskudd i bedriftens supportteam – serviceteknikeren Jon Veeneman. Jon har et strålende omdømme og en sterk bakgrunn innen laserteknologi.


«Jons bakgrunn i laserbransjen og hans gode kunderserviceferdigheter gjør ham til et ypperlig tilskudd i teamet vårt,» sa Terry Fix, salgsdirektør hos Epilog Laser Canada, ULC. Han har hatt en kometkarriere allerede, og vi er svært glade for å ha ham om bord.»


Jons hovedansvar kommer til å være service og kundestøtte, men han kommer også til å ha en rolle i den daglige driften, inkludert sending/mottak og inventarkontroll, siden teamet i Mississauga vokser og utvides. Jon fikk et diplom fra Niagara College Photonics Technician-programmet, hvor han studerte teori og jobbet i laboratorier med mange forskjellige emner, som fiberoptikk, laser og produksjon av prinsipper innen fotonikk. I løpet av tiden han har vært her har Jon fått muligheten til å jobbe med solid state-lasere, CO2-lasere og YAG-lasere, for å nevne noen.


«Jeg er spent på dette nye eventyret med Epilog, og jeg kommer til å jobbe uten stans med å styrke og stadfeste bedriftens nærvær her i Canada,» sa Jon. «Jeg gleder meg til å bidra på alle mulige måter for å gjøre at våre kunder her i Ontario føler at de får den oppmerksomheten de trenger og at de blir godt vare på.»For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.