Vi presenterer Craig Nelson, Epilogs nyeste medarbeider

Craig Nelson, epilog laser

"Ord kan ikke uttrykke hvor glad jeg er for å komme med i Epilog", erklærte Nelson. "Med avanserte produkttillegg som den nye Fusion Laser-serien og Mac-driveren er dette en spennende tid for å jobbe med de aller beste.

Craig Nelson, Sales and Marketing

Golden, CO, 20. januar 2014)

Epilog Laser er svært glad for å ønske bransjeveteranen Craig Nelson velkommen i firmaets salgs- og markedsføringsavdeling.

"Craig har over 20 års erfaring i bransjen, og er svært godt kjent med Epilogs produktserie", understreket Mike Dean, Vice President, Sales and Marketing i Epilog Laser. "Craig forstår kulturen og målsetningene i vårt firma, og jeg er absolutt overbevist om at han vil bli et fantastisk tilskudd til vårt team."

Nelson, som en gang var en av firmaets største distributører, vil ha forskjellige funksjoner i Epilog, blant annet salg, messer m.m. Han har 22 års erfaring på markedet, og er fortrolig med mange forskjellige aspekter, bl.a. salg, støtte og ledelse.

"Ord kan ikke uttrykke hvor glad jeg er for å komme med i Epilog", erklærte Nelson. "Med avanserte produkttillegg som den nye Fusion Laser-serien og Mac-driveren er dette en spennende tid for å jobbe med de aller beste."


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software
Portions of this page translated by Google.