Epilog Laser utvider salgs-og markedsføringsteamet

Epilog Lasers nye ansatte

*Devon har en imponerende bakgrunn innen design, og er veldig kreativ. Vi gleder oss til å se hennes fantastiske idéer til utvikling på laseren!””

Mike Dean, vice president, sales and marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (mai 31, 2016) – Epilog Laser er glade for å kunne annonsere tilskuddet i selskapets salgs-og markedsføringsteam; den grafiske designeren, Devon Posey.

"" Devon har en imponerende bakgrunn innen design, og er veldig kreativ”, sier Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring i Epilog Laser. “Når du kan kombinere kreativiteten til en kunstner med alle mulighetene som finnes for våre systemer, vil store ting skje. Vi gleder oss til å se hvilke fantastiske idéer hun utvikler på laseren!” Posey vil jobbe i salgs- og markedsføringsavdelingen vår, og fokusere på web- og utskriftsdesign, spennende prøveidéer og utvikling av idéer til laseren som bidrar til suksess for kundene våre.

Posey fullførte sin bachelorgrad innen grafisk design på Harding University i Arkansas, og har jobbet med grafisk design siden hun fikk vitnemålet sitt. Noen av hennes beste evner gjelder webdesign, merkevarebygging for bedrift, emballasjedesign, fotografering og masseutsending av e-post.

“Med én gang jeg så laseren, begynte hodet å utvikle alle mulige slags idéer som kan gjennomføres”, sa Posey. “Jeg var på utkikk etter et selskap jeg kunne etablere et langsiktig ansettelsesforhold til, og jeg var kresen på hvilken type selskap jeg ønsket å jobbe med. Epilog Laser oppfylte alle kravene mine når det kom til karriere, spennende muligheter og et selskap jeg virkelig syns var spennende å kunne bli en del av. Jeg ser frem til å ta del i de mange realiseringene og milepælene i Epilogs fremtid.”

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software