Epilog Laser annonserer eView™ kameramodul for Fusion M2


epilog fusion m2

"eView gjør tilskjæring av grafikk utrolig lett, og produserer ekstremt presise resultater hvor som helst på bordet. Det er ikke nødvendig å stille inn grafikken øverst til venstre på maskinen eller å rette den inn etter x- og y-aksene. Brukerne tilføyer ganske enkelt registreringsmerker til den trykte grafikken, og kameraene detekterer nøyaktig hvor det skal skjæres. "

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (9. mars 2015) – Epilog Laser har gleden av å lansere den nye eView-kameramodulen for Fusion M2 Laser. eView-kameramodulen er det enkleste, mest intuitive og mest presise verktøyet for skjæring av forhåndstrykt/-behandlet grafikk på akryl, tre, kartong, papir, stoffapplikasjon m.m.


«eView gjør tilskjæring av grafikk utrolig lett, og produserer ekstremt presise resultater hvor som helst på bordet», forklarte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. «Det er ikke nødvendig å stille inn grafikken øverst til venstre på maskinen eller å rette den inn etter x- og y-aksene», tilføyde han. «Brukerne tilføyer ganske enkelt registreringsmerker til den trykte grafikken, og kameraene detekterer nøyaktig hvor det skal skjæres.»


Når brukerne har plassert grafikken på bordet, viser Epilogs Job Manager en sanntidsbildegjengivelse av laserbordet med den trykte grafikken og dens reelle posisjon på bordet. Fra Job Manager klikker operatørene på registreringsmerkene de ønsker å bruke, og eView-kameraprogramvaren gjør resten.


«Det som virkelig setter eView i en klasse for seg, er 3-kameradesignet», forklarte Dean. «Kamerasystemer med ett enkelt synsfelt må programmeres manuelt for å lokalisere registreringsmerkene», forklarte han, «men eView-systemet «ser» dem, lokaliserer deres nøyaktige posisjon og kommuniserer det nøyaktige prosjektoppsettet tilbake til datamaskinskjermen før skjæring.»For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.