Epilog Laser annonserer ny representasjon i Øst-Canada

Epilog Laser Canada

“Jeg er svært glad for å bli med i Epilog Lasers team, og ser frem til å støtte nåværende og nye kunder i Øst-Canada.”

Gilles Frenette, Epilog Lasers representant i Øst-Canada

Golden, CO (26. mars 2014)

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å ønske Gilles Frenette velkommen som Epilogs ferskeste representant i Øst-Canada.


"Gilles er et svært verdifullt tilskudd til vårt kanadiske distribusjonsnettverk", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales og Marketing i Epilog Laser. "Med sin brede erfaring innen laser- og røykavtrekkssystemer, kombinert med sitt engasjement for førsteklasses service vil Gilles være en ypperlig forsterkning av Epilog Laser-familien."


Gilles har over 10 års erfaring innen laserbransjen, og er fullt fortrolig med alle bransjens aspekter, inkludert salg, teknisk støtte og forretningsledelse. “Jeg er henrykt over å bli med i Epilog Lasers team, og ser frem til å støtte aktuelle og nye kunder i Øst-Canada”, erklærte Gilles. "Ikke bare utarbeider og selger Epilog markedets mest solide systemer, men deres satsing på kundeservice og laserutdanning er den beste i bransjen - jeg gleder meg til å bli en del av denne bedriftskulturen."

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.