Engraving Concepts feirer 25 år med Epilog Laser

roy brewer fra engraving concepts

«Vi har jobbet med mange sterke bedrifter som har blitt svakere i årenes løp. Etter 25 år med Epilog er de sterkere enn noen gang.»

Roy Brewer, grunnleggeren av Engraving Concepts

Golden, Colo. (29. juli 2016) – Engraving Concepts – Epilogs eldste distributør – er glade for å kunne feire 25 års partnerskap med Epilog Laser. Engraving Concepts er eneste distributør for Epilog Laser-produkter i Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas og Hawaii.


«Vi har jobbet med mange sterke bedrifter som har blitt svakere i årenes løp», sa Roy Brewer, grunnleggeren av Engraving Concepts. «Etter 25 år med Epilog er de sterkere enn noen gang.» Engraving Concepts er kjent for å ha noen av de mest respekterte og tilgjengelige salgs- og supportteamene innen lasergraveringsbransjen, og de får stadig nye utmerkelser fra kunder og andre samarbeidspartnere. De mottar også kontinuerlig noen av Epilogs mest prestisjetunge salgspriser.

«Vi kunne ikke ha bedt om noen bedre representant enn teamet til Engraving Concepts», sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring ved Epilog Laser. «Lidenskapen deres for produktet vårt og støtten de viser bedriften vår er intet mindre enn fantastisk, og jeg er veldig takknemlig for å ha hatt dem på laget vårt de siste 25 årene.»

Gratulerer, Brewer, og hele Engraving Concepts-teamet, for 25 fantastiske år!

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.