Engraving Concepts feirer det nye Houston-kontoret med åpent hus 11. februar

engraving concepts houston kontor

"Jimmy har ikke bare gitt Houston-kontoret et spesielt utseende, han har også tatt seg av lokale kunder, utført laserdemonstrasjoner og deltatt på messer i området. Han har utvist mye energi, og vært et sterkt tilskudd i vårt team. Det nye kontoret ser utmerket ut, og vi håper alle i nærheten kan komme innom og oppdage de nye kontorlokalene."

Jeanette Brewer, general manager, Engraving Concepts

Golden, Colo. (19. januar 2015) – Engraving Concepts, som i lang tid har vært Epilog Lasers distributør i Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas og Hawaii, vil holde et åpent hus i forbindelse med åpningen av selskapets nye Houston-kontor, som vil bli ledet av industrieksperten Jimmy DuBose. DuBose har 25 års erfaring i graverings-/laserbransjen, og er bevandret i alle aspekter inkludert salg, teknisk støtte og forretningsledelse.

Roy Brewer og Randy Allen vil også bivåne denne spennende begivenheten, som finner sted 11. februar fra 11 – 3 på 9001 Airport Blvd., #508 Houston, TX 77061. Epilog Laser-systemer vil bli satt opp og klargjøres for konkrete demonstrasjoner. Besøkende er også velkomne til å ta opp eventuelle spørsmål om laser, programvare og gravering.

"Jimmy har ikke bare gitt Houston-kontoret et spesielt utseende, han har også tatt seg av lokale kunder, utført laserdemonstrasjoner og deltatt på messer i området", forklarte Jeanette Brewer-Richardson, General Manager i Engravings Concepts. Han har utvist mye energi, og vært et sterkt tilskudd i vårt team. Det nye kontoret ser utmerket ut, og vi håper alle i nærheten kan komme innom på åpent hus og oppdage de nye kontorlokalene."

Engraving Concepts' åpne hus i Houston:

11. februar kl. 11 – 3 ettermiddag

9001 Airport Blvd., #508 Houston, TX 77061

Vennligst kontakt Lynnette Mayberry i Engraving Concepts på 817.460.8122 hvis du har spørsmål.

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software
Portions of this page translated by Google.