"Hjemmelaget" garasjeportåpner med fingeravtrykkskanner vinner "Grand Prize" i Epilog Challenge VI

Epilog Challenge VI

“ I can’t wait to use the Zing 16 to help create and cut and engrave parts on my FIRST robotics team's robot. The Zing 16’s precision will also help me create reliable PCBs for use in future projects, as well!” ”

Noah Del Coro, Epilog Challenge VI-vinner

Golden, CO (24. oktober 2014)

Epilog Laser har gleden av å annonsere at high school junior og FIRST Robotics-teammedlem Noah Del Coro fra West Hartford, Conn., vant prisen i den 6. utgaven av den populære Epilog Challenge som hostes på Instructables. Del Coro vil motta et 30-watt Epilog Zing 16 Laser graverings-/skjæresystem for sin kreativeoppfinnelse: en garasjedøråpner med fingeravtrykkskanning av typen "gjør-det-selv". Vinneren var en av 701 oppfinnelser som ble sendt inn i rammen av Epilog Challenge VI.

"Jeg gleder meg til å bruke Zing 16 som hjelp til å skjære til og gravere delene på roboten til mitt FIRST Robotics-team", erklærte Del Coro. "Presisjonen til Zing 16 vil også hjelpe meg med å lage pålitelige kretskort til bruk i fremtidige prosjekter." Del Coro forklarte at han vil oppbevare laseren på maker-området som hans FIRST-team bruker. "Jeg er spent på å se hva andre personer lager", sa han. "Jeg har ikke ord for å si hvor glad jeg er for å vunnet en Epilog Laser-skjærer."

"Også i år var kreativiteten og oppfinnsomheten bak de innsendte forslagene svært imponerende", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. "Med den bakgrunnen Noah har innen robotikk og elektronikk er jeg er sikker på at vi vil se flere flotte laserprosjekter fra hans hånd."

"Jeg er svært glad for å kunne gi våre ekstremt kreative og talentfulle oppfinnere gode verktøy!" erklærte Eric Wilhelm, grunnlegger av Instructables.com og Director of communities i Autodesk. "Jeg gleder meg til å se hva de kommer til å gjøre med dem!"

Førsteprisvinnerne omfatter:: CNC-laser for bildetrykking og gravering; Fabrikasjon av en portalpistol i 1:1 skala med lys; pulserende fluidisk hjertemikropumpe; Stargate Privacy Vault og Arduino-kontrollert CNC / 3D-skriver hybrid. Førsteplassvinnerne mottar én times prosjektveiledning og laser-/graveringsservice fra Factory eNova.

"Instructables" er ett av de mest populære online-fellesskapene for gjør-det-selv-prosjekter. Instructables, som ble startet i 2005, tilbyr oppfinnsomme personer tilgjengelige verktøy og publiseringsinstruksjoner for at de skal kunne dele sine mest innovative prosjekter, "oppskrifter", ideer og fremgangsmåter. Nettstedet verter nå over 100 000 prosjekter innen så forskjellige områder som håndverk, kunst, leker, elektronikk, kjæledyr, sykler, biler, roboter, økologi og matlaging... Du kan lese mer om Epilog Laser på epiloglaser.com. Du kan lese mer om Instructables.com, innsendte prosjekter og vinnere på instructables.com/contest/epilog6/

 

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.