Epilog Laser åpner et europeisk distribusjons- og supportsenter

epilogs hovedkvarter i europa

«Vi har samlet et fantastisk team til å administrere driften vår i Europa, og vi er spente på å utvide nærværet vårt og gi bedre hjelp til kundene og distributørene våre i EMEA-regionen.»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (31 okt. 2016) – Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å annonsere åpningen av selskapets nye supportsenter i Europa. Epilog Laser BV befinner seg i Houten, rett utenfor Utrecht, Nederland. Åpningen ble feiret med åpent hus 27. og 28. oktober.

Dette anlegget er utformet for å gi enda bedre støtte til kunder og distributører i EMEA-regionen (Europa, Midt-Østen, Afrika), og det inneholder nytt maskininventar i tillegg til tekniske supportressurser, deriblant reservedeler.

Den daglige driften hos Epilog Laser BV er under oppsyn av daglig leder Richard van Densen. Richard har en omfattende teknisk bakgrunn innen laser- og optikkindustrien, og han har administrert distribusjonskanaler for både europeiske og amerikanske selskaper.

Martin Monrooij – leder for teknisk support – kommer til å ta seg av all teknisk support for Epilogs distributører i EMEA-regionen. Martin har jobbet for mange forskjellige europeiske selskaper med å overse teknisk support-grupper i disse stillingene.

Naima Yaakoubi – avdelingsleder – kommer til å jobbe som hovedkontakt for markedsføringssupport for distributører. Naima har omfattende erfaring innen support for salgs-, markedsførings- og kundestøtteteam.

«Vi har satt sammen et fantastisk team til å ta hånd om driften vår i Europa, og det er med glede vi utvider nærværet vårt slik at vi kan hjelpe kundene og distributørene våre i EMEA-regionen bedre», sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring hos Epilog Laser. «Richard og staben hans er fantastiske ressurser og vi er veldig glade for å kunne starte et nytt kapittel sammen med dem.»

Epilog Laser BV:
Duwboot 1, 3991 CD, Houten, Nederland
Tlf: +31 30 760 2998


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.