Epilog Laser kunngjør sin syvende årlige Epilog Challenge som driftes på Instructables

epilog fusion m2

«Vi har alltid vært enormt støttende til fremstillere og vi er beæret og begeistret for å fortsette Epilog Challenge-serien med Instructables»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (1 sep. 2015) – Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å annonsere at Epilog Challenge- konkurransen er tilbake for syvende gang. Den blir arrangert på Instructables.com.


Epilog Challenge VII er nå åpen og kjøres til og med 16 nov. 2015. Den heldige vinneren vil motta en 30-watt Zing 16 Laser fra Epilog.


«Kreativiteten, originaliteten og den voldsomme entusiasmen vi ser i konkurransebidragene i Epilog Challenge, slutter å aldri å forbløffe meg,» sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Vi har alltid vært enormt støttende til fremstillere og vi er beæret og begeistret for å fortsette Epilog Challenge-serien med Instructables.»


«Jeg elsker å gi bort disse verktøyene og å la Instructables-oppfinnere ta det hele til et nytt nivå,» sa Eric Wilhelm, grunnleggeren av Instructables.com og samfunnsdirektør ved Autodesk.


I tillegg til Zing 16-premien vil 3Doodler gi 20 3Doodler 2.0-penner til de første prisvinnerne!


Instructables.com er et populært online-fellesskap for prosjektdeling som tilbyr entusiastiske og kreative mennesker publiseringsverktøy slik at de kan dele sine mest innovative prosjekter, «oppskrifter», ferdigheter og ideer. For å finne ut mer om Instructables.com og lese de offisielle reglene for Epilog Challenge VI besøker du www.instructables.com/contest/epilog7.For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.