Arduino Data Glasses Instructable tar førstepremien i Epilog Challenge VIII

vinner av epilog challenge viii

«Nok en gang ble jeg overveldet av ikke bare det enorme volumet vi fikk inn, men også kreativiteten og originaliteten bak så mange av disse Instructables-innsendingene. Vi er veldig glade på Alains vegne, og vi gleder oss til å se den fantastiske jobben han gjør med laseren sin.

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (6. mars 2017) – Epilog Laser er glade for å kunne annonsere at Alain Mauer, fra Merscheid Luxemburg, vant hovedprisen i den åttende utgaven av den svært populære Epilog-utfordringen som arrangeres på Instructables. Alain får en 30-watts Epilog Zing 16-laser, et vektorskjæringsbord og en luftkompressor for hans «Arduino Data Glasses for My Multimeter»-bidrag på Instructable. Vinneren var en av 1 075 oppfinnelser som ble sendt inn for Epilog Challenge VIII.

 

«Jeg måtte lese e-postvarselet to ganger, fordi jeg kunne ikke tro det!» sa Alain. «Så jeg så på Instructables-nettstedet, og der var det. Jeg vant hovedpremien, men jeg trengte hele dagen for å prosessere det.»

 

Når vi spurte hvilke planer han har for laseren, fortalte Alain oss at han har mange idéer i hodet sitt. «Utstyr som dette åpner opp for mange nye muligheter,» sa han. «Det første jeg tenkte på var å skjære akrylformer for å lage nye knapper for mediespillerprosjektet for sønnen min som har autisme, et prosjekt som du også kan finne på Instructables.com. Et annet prosjekt er en mekanisk iris, siden laseren er perfekt til å skjære bladene.»

 

«Nok en gang er jeg ikke bare imponert av det store antallet bidrag vi mottok, men også kreativiteten og oppfinnsomheten bak så mange av Instructables-bidragene,» sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Vi er veldig glade på Alains vegne, og vi gleder oss til å se den fantastiske jobben han gjør med laseren sin.» Besøk oss på www.epiloglaser.com for mer informasjon


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.