Epilog Laser annonserer den 8. årlige Epilog Challenge på Instructables

epilogs hovedkvarter i europa

«Vi er alle glade for å kunne jobbe sammen med Epilog om vår 8. årlige Epilog Challenge. Denne svært populære konkurransen får ut det beste i deltakerne våre, og vi gleder oss veldig til å se hva de lager i år!»

Cloude Porteus, Instructables.com hos Autodesk

Golden, Colo. (28 nov 2016.) – Epilog Laser – den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer – har gleden av å annonsere at Epilog Challenge- konkurransen er tilbake for åttende gang. Den blir arrangert på Instructables.com. Epilog Challenge VIII er nå åpen og kjøres til og med 7 feb. 2017. Den heldige hovedpremievinneren mottar en 30-watts Zing 16-laser, rutenett for vektorskjæring og kompressor fra Epilog.

«Epilog Challenge er et av favorittarrangementene våre, og vi gleder oss hvert år», erklærte Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring i Epilog Laser. «Hver gang bringer det fram utrolig kreative og unike prosjekter – vi kan nesten ikke vente med å se hvilke instructables vi får se denne gangen!»

«Vi er alle glade for å kunne jobbe sammen med Epilog om vår 8. årlige Epilog Challenge», sier Cloude Porteus, direktør for Instructables hos Autodesk. «Denne svært populære konkurransen får ut det beste i deltakerne våre, og vi gleder oss veldig til å se hva de lager i år!»

Hovedpremien omfatter en 30-watts Zing 16-laser, rutenett til vektorskjæring, luftkompressor og et eksemplar av ImagePaint av Amazon Canvas – et marketeri- og intarsia-programvareprodukt utformet for lasere og CNC-rutere.

Instructables.com er et populært online-fellesskap for prosjektdeling som tilbyr entusiastiske og kreative mennesker publiseringsverktøy slik at de kan dele sine mest innovative prosjekter, «oppskrifter», ferdigheter og ideer. Du kan lese mer om Epilog Laser på epiloglaser.com. For å finne ut mer om Instructables.com og lese de offisielle reglene for Epilog Challenge VIII kan du besøke www.instructables.com/contest/epilog8.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software