Epilog Laser annonserer den 6. årlige Epilog Challenge hostet på Instructables

Epilog Challenge VI

"Epilog Challenges er noe vi elsker å gjøre, og jeg gleder meg til å se bidragene vi får inn i år. Vi har alltid satt pris på den enorme støtten vi mottar fra gjør-det-selv- og hjemmeoppfinnerfellesskapet, og uansett hvem som vinner denne konkurransen, er jeg sikker på at han eller hun vil få stor nytte av Zing 16."

Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser.

Golden, CO (9. juni 2014)

Epilog Laser, den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å annonsere at Epilog Challenge- konkurransen er tilbake for 6. gang. Den blir arrangert på Instructables.com. Epilog Challenge VI åpner i dag, og fortsetter frem til 1. september 2014. Den heldige vinneren vil motta en 30-watt Zing 16 Laser fra Epilog.

"Epilog Challenges er noe vi elsker å gjøre, og jeg gleder meg til å se bidragene vi får inn i år", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. Vi har alltid satt pris på den enorme støtten vi mottar fra gjør-det-selv- og hjemmeoppfinnerfellesskapet, og uansett hvem som vinner denne konkurransen, er jeg sikker på at han eller hun vil få stor nytte av Zing 16."

"Jeg er alltid imponert av de fantastiske prosjektene Epilog Challenge inspirerer til", erklærte Eric Wilhelm, grunnlegger av Instructables og Director of Communities i Autodesk Inc. "Jeg håper å se enda flere revolusjonerende prosjekter i år!"

I tillegg til Zing 16-prisen vil det populære lasergraverings-/skjærelaboratoriet Factory eNova sponse fem priser. Disse prisene er verdsatt til $200, og inkluderer én times rådgivnings-/lasersesjon der vinnerne kan sende inn filer for lasergravering eller skjæring.

Instructables.com er et populært online-fellesskap for prosjektdeling som tilbyr entusiastiske og kreative mennesker publiseringsverktøy slik at de kan dele sine mest innovative prosjekter, "oppskrifter", ferdigheter og ideer. Du kan lese mer om Epilog Laser på epiloglaser.com. For å finne ut mer om Instructables.com og lese de offisielle reglene for Epilog Challenge VI ved å besøke instructables.com/contest/epilog6.

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software
Portions of this page translated by Google.