Epilog Laser Job Management Software Now Available for Entire Current Product Line

Epilog Challenge VI

"Å perfeksjonere laserparametrene og utnytte materialene maksimalt er en av de viktigste faktorene for suksess i laserbransjen. Epilog Job Manager gir kundene mulighet til å utvikle et egentilpasset system for behandling av arbeidsflyten, slik at de får optimalt utbytte av Epilog Laser-systemet, og vi er svært glade for å kunne gjøre det tilgjengelig for flere av våre kunder"

Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser.

Golden, CO (18. august 2014)

Epilog Laser, den fremste utformeren og produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, har gleden av å annonsere at firmaets populære jobbehandlingsprogram nå er tilgjengelig for alle maskiner som for tiden produseres (Zing 16, Zing 24, Mini 18, Mini 24, Helix, Fusion 32, Fusion 40, FiberMark 24 og FiberMark Fusion). Programvaren kan nedlastes fra: epiloglaser.com/tech-support/epilog-drivers.htm

"Job Manager er et revolusjonerende verktøy som lar brukerne opprette sin egen personlige filstruktur, som hjelper dem med å strømlinjeforme sine graveringsprosesser og vesentlig redusere nedetiden", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. "Brukerne kan ikke bare få tilgang til jobbtidlogger, en materialdatabase m.m., men kan også spesialtilpasse programmet slik at de lett kan lokalisere og kopiere jobber med et tastetrykk."

Epilogs Job Manager omfatter følgende funksjoner:

• Permanent jobblagring – permanent lagring av et ubegrenset antall jobber.

• Jobblogging – automatisk logging av alle dine jobber og laserparametre.

• Prosjekttidsstempel – dato og klokkeslett registreres for hver laserjobb.

• Organiserings- og søkefunksjoner – opprette og gi navn på et ubegrenset antall mapper og undermapper og søke interaktivt etter tidligere prosjekter.

• Flermaskindatabase – perfekt for installasjoner der en rekke lasersystemer er koblet til én datamaskin.

• Materialdatabase – en komplett materialdatabase med laserbehandlingsparametre for vanlige materialer.

• Utskriftsforhåndsvisning – zoom inn og forhåndsvis hver piksel til enhver jobb - du kan til og med granske og redigere laserparametre og skrive ut fra den forrige skjermen!


Dette er den andre ikke-beta-lanseringen av Epilog Job Manager, og i tillegg til funksjonene ovenfor tilbyr programvaren nå flerspråklig støtte (spansk, fransk, kinesisk og japansk) og flersidejobber.

"Å perfeksjonere laserparametrene og utnytte materialene maksimalt er en av de viktigste faktorene for suksess i laserbransjen", erklærte Dean. "Epilog Job Manager gir kundene mulighet til å utvikle et egentilpasset system for behandling av arbeidsflyten slik at de får optimalt utbytte av Epilog Laser-systemet, og vi er svært glade for å kunne gjøre det tilgjengelig for flere av våre kunder."

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software