Epilog Laser Canada, ULC. Åpningsfest 16. okt.

epilog fusion m2

«Vi er utrolig spente på denne utvidelsen. Vi har jobbet med den nokså lenge nå og vi er veldig glad for å kunne tilby et helt nytt nivå med service og støtte til vår kanadiske kundebase.»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (17. sep. 2015) –Epilog Laser er glade for å kunne annonsere åpningen av Epilog Laser Canada, ULC. – et datterselskap som er fullstendig eid av Epilog Laser. Den kanadiske salgs- og supportavdelingen, som befinner seg i Mississauga, Ontario, arrangerer en feiring med åpent hus den 16. okt som vil omfatte omvisninger, demonstrasjoner, en laserklinikk og mer!


«Vi er utrolig begeistrede med tanke på denne utvidelsen», erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. «Vi har jobbet med den nokså lenge nå og vi er veldig glad for å kunne tilby et helt nytt nivå med service og støtte til vår kanadiske kundebase.»


Dean, som også er kjent som «Mr. Epilog», vil holde et laserseminar på åpningsfesten fra 5 til 8 på kvelden den 16. okt.

Tidspunkt for åpent hus: 10 på morgenen – 8 på kvelden på fredag 16. okt.

Laser-seminar 5 – 8 på kvelden på fredag 16. okt.  Registrering er påkrevd – fyll ut skjemaet her.


Private demonstrasjoner er tilgjengelige etter avtale, og kun på lørdag 17. okt. For å reservere et tidspunkt kan du kontakte Epilog Laser Canada på 905-608-1188. 


Daglig drift på Epilog Laser Canada vil styres av Terry Fix, salgsdirektør, og Gilles Frenette, områdesalgsdirektør ved Epilog Laser Canada. Fix og Frenette har begge lang fartstid i laserbransjen og de er godt kjent og respektert i hele bransjen.


«Ikke bare utarbeider og selger Epilog markedets mest solide systemer, men deres satsing på kundeservice og laserutdanning er den beste,» sa Frenette. «Det er en ære å få bli en del av Epilog Laser Canada-teamet, og jeg gleder meg til å jobbe med nye og eksisterende kunder her, i tillegg til å fortsette med å formidle Epilogs legendariske kundeservice til det kanadiske markedet.»


 «Jeg kunne ikke ha vært mer begeistret for å være en del av denne spennende utviklingen,» sa Fix «Epilog Laser Canada kommer til å fortsette å jobbe flittig med å selge og gi support til våre kanadiske kunder på en ypperlig måte.»


Epilog Laser Canada, ULC.
3715 Laird Road, Unit 14
Mississauga, Ontario, L5L 0A3
Telefon: 905-608-1188
Faks: 905-608-1199


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.