Epilog lanserer den første Mac-kompatible driveren

Lansering av Mac-driver for Epilog Laser

Vi er svært glade for å gjøre denne nye plattformen tilgjengelig for Mac-brukere, slik at de kan bruke systemene våre fra datamaskinene de allerede kjenner og er vant til å bruke.

Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring

Golden, CO (15. nov 2013) Epilog Laser har gleden av å kunngjøre at selskapet har utviklet en Mac-driver for Fusion Laser-serien. Epilog er den første lasersystemprodusenten som gjør denne teknologien tilgjengelig for kunder og brukere.

«Mange av brukerne våre er designere og ingeniører som bruker Mac-operativsystemet i sine daglige aktiviteter, så vi er veldig glade for å kunne gjøre denne nye plattformen tilgjengelig for Mac-brukerne, slik at de kan bruke systemene våre fra datamaskinene de allerede er vant til å bruke», sa Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring ved Epilog Laser.

Dette er den første driveren for Mac-brukere som gir operatørene mulighet til å kontrollere laserplattformen og utføre operasjoner fra datamaskinen.

«Da Epilog startet i denne bransjen, var PC-er standard hos majoriteten av kundene våre», sa Dean. «Etter hvert som vi har vokst og utviklet oss, har vi oppdaget at mange av laseroperatørene våre bruker Mac-plattformen, så vi er svært glade for å kunne tilby disse brukerne sømløs tilgang til Fusion-systemene.»

Besøkepiloglaser.com/epilog-mac-driver.htmfor å få mer informasjon og laste ned betadriveren for Mac for Epilog Fusion Laser-serien, og for å se en video av gravering med Fusion på en iPad Air med den nye driveren.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.