Fairway Laser Systems utvider med et nytt bedriftshovedkontor og opplæringsanlegg

gjennomgang av år 2015

«Når vi nå trer inn i vårt 19. år som representant for Epilog Laser, er vi glade og stolte for å ta dette steget. Vårt nye anlegg kommer til å ha et topp moderne demonstrasjonsrom, et stort klasserom med alle funksjoner for ytterligere opplæring, og om ikke lenge, en teknisk støtteavdeling med delelager og service»

Dan Molchan, eier og direktør, Fairway Laser Systems

Golden, Colo. (11. jan, 2016) – Fairway Laser Systems, som er en langtidsdistributør av Epilog Laser, har gleden av å annonsere at bedriften har flyttet bedriftens hovedkvarter til et nybygd anlegg i Valparaiso, IN. Fairway Laser Systems, Epilogs eneste representant i Illinois, Indiana, Ohio og Michigan (med unntak av øvre del av halvøya), har også kontorer i Ohio og Michigan.


«Når vi nå trer inn i vårt 19. år som representant for Epilog Laser, er vi glade og stolte for å ta dette steget,» sa Dan Molchan, eier og president av Fairway Laser Systems. «Vårt nye anlegg kommer til å ha et topp moderne demonstrasjonsrom, et stort klasserom med alle funksjoner for ytterligere opplæring, og om ikke lenge, en teknisk støtteavdeling med delelager og service»


«Vi er svært glade for teamet hos Fairway og alle deres spennende nyvinninger», erklærte Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring i Epilog Laser. «Det nye anlegget er funksjonelt og stilig, og det lar Fairway fortsette med å levere de førsteklasses tjenestene og brukerstøtten som de er kjent for.»


Hold deg oppdatert om fremtidige kunngjøringer om åpningsarrangementer, opplæringsaktiviteter og mye annet.


Fairway Laser Systems
950 Transport Drive
Valparaiso, IN 46383
(219) 462-6892 phone
(219) 531-0312 fax
Email Fairway Laser Systems
www.fairwaylaser.com

For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.