Fairway Laser Systems lanserer en hendelsesplan for det nye anlegget

fairway laserklinikker

«Vi er glade for å utvide kapasiteten vår og gi en høyere grad av service og support til kundene våre og potensielle kjøpere. Vi samkjører en rekke arrangementer, deriblant en åpen dag, laserseminarer for begynnere, Corel-klinikker og mye mer.»

Dan Molchan, eier og direktør, Fairway Laser Systems

Golden, Colo. (7. april, 2016 ) – Det er med glede at Fairway Laser Systems, Epilog Lasers eksklusive distributør i Illinois, Indiana, Ohio og Michigan (unntatt den øvre halvøya), lanserer arrangementstimeplanen for det nye, topp moderne anlegget i Valparaiso, Ind. I forbindelse med åpningen av det nye anlegget har de utviklet Fairway Laser-sommerskolen, en serie lærerike klasser utviklet for både nåværende lasereiere og andre som eventuelt er interessert i å legge til en laser i virksomhet sin en gang i fremtiden.


«Det nye bygget er fullt funksjonelt og vi gleder oss til å vise frem anlegget til kunder, potensielle kunder, venner og familie,» sa Dan Molchan, president og eier av Fairway Laser Systems. «Vi er glade for å utvide kapasiteten vår og gi en høyere grad av service og support til kundene våre og potensielle kjøpere. Vi samkjører en rekke arrangementer, deriblant en åpen dag, laserseminarer for begynnere, Corel-klinikker og mye mer.»


Gå til disse sidene eller kontakt Fairway Laser Systems for å svare på invitasjonen og/eller melde deg på kommende arrangementer. 
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com


Arrangementskalender for Fairway Laser:
 • 14. april – Lasers 101
  1 – 4 p.m.
  Gratis
  Lasers 101 er en introduksjon til allsidigheten til lasersystemene, hvordan de fungerer og hvordan de kan være et verdifullt verktøy for bedriften din. 

 • 13. mai – Grunnleggende CorelDRAW
  kl. 10.00 – kl. 4
  Pris: USD 99
  Denne klassen fokuserer på de vanligste tegneverktøyene og teknikkene som brukes i CorelDRAW. Enkel skriving og plassering av tekst, hurtig redigering av forhåndslaget grafikk og ClipArt og brytning/modifisering av grafikk og tekst er noen av temaene som dekkes. Målet med denne klassen er å legge grunnlaget for å forstå de oftest brukte verktøyene som alle lasereiere bør vite. Denne klassen er rettet mot nye eiere eller folk med lite erfaring med CorelDRAW.

 • 20. mai – Åpen festdag
  Kl. 12.00 – 16.00
  Gratis
  Bli med på den formelle åpningen av det nye Fairway Laser Systems-anlegget! Fairway-teamet kommer til å tilby omvisninger i det nye bygget, laserdemonstrasjoner og forfriskninger.

 • 10- juni – Jobbe med bilder
  kl. 10.00 – 16.00
  Pris: USD 99
  Denne klassen er utelukkende basert på gravering av fotografier. Den dekker alt du trenger å vite om bildemanipulering for å oppnå best mulig kvalitet. Den går gjennom de beste materialene for å oppnå gravering av høy kvalitet. Først og fremst fokuserer den på bruken av EngraveLab PLP for å gjøre bildegravering lekende lett.

 • 8. juli – Avansert CorelDRAW
  kl. 10.00 – 16.00
  Pris: USD 99
  For de som allerede har en grunnleggende bakgrunn i Corel Draw. Denne klassen fokuserer på de mer avanserte verktøyene og teknikkene som brukes med laseren. Tegne opp grafikk på nytt, bildeoppsett side ved side for store jobber, oppsett av jigger og fiksturer for flere graveringer og oppsett av fargekartlagte jobber er bare noen av de mange emnene som dekkes. Den viderekommende grunnleggende klassen er for de som dykke dypere ned i Corel Draw enn bare enkel tekst og Clipart, og som vil ta skjære- og graveringsarbeidet sitt til et nytt nivå. Det anbefales å ha en grunnleggende Corel-kjennskap.

 • 12. august – Vedlikehold og feilsøking
  kl. 10.00 – 16.00
  Pris: USD 99
  Mange selskap og bedrifter er avhengige av lasersystemene sine dag inn og dag ut, så det er avgjørende at maskinen fungerer som den skal. I løpet av denne klassen kommer vi til å gå gjennom de ukentlige, månedlige og årlige vedlikeholdstrinnene for å sørge for at laseren din fungerer så god som ny. Vi kommer også til å gå gjennom hvordan du feilsøker mange av de vanligste problemene, Vi kommer ikke bare til å peke ut årsakene til disse problemene, men også hvordan du reparerer dem slik at driften ikke må være nede lengre enn nødvendig.

Alle arrangementene foregår på Fairway Lasers' nye bedriftsanlegg som du finner her:
950 Transport Drive 
Valparaiso, IN 46383
219-462-6892
Klikk her for et kart.

Gå til disse sidene eller ta kontakt med Fairway Laser Systems for å svare på og/eller registrere deg for kommende arrangementer.
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com

For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.