Epilog Laser Launches Fusion M2 graverings- og skjæresystem

epilog fusion m2

"Det store med M2 er at den vil gjøre det mulig for våre kunder å bruke to svært forskjellige laserteknologier fra ett system. Uansett hvilket materiale du arbeider med - tre, titan, gummi, stoff, stål eller en kombinasjon av flere substrater - har du ett enkelt system som vil behandle alle disse materialene, i samme jobb."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (9. mars 2015) – Epilog Laser har gleden av å annonsere at Fusion M2 er lagt til i firmaets laserproduktserie. Fusion M2 er et dobbeltkildelasersystem som lar brukerne utføre både metallmerkeapplikasjoner og CO2-laserapplikasjoner fra samme system, i samme jobb.

"Det store med M2 er at den vil gjøre det mulig for våre kunder å bruke to svært forskjellige laserteknologier fra ett system", forklarte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. Uansett hvilket materiale du arbeider med - tre, titan, gummi, stoff, stål eller en kombinasjon av flere substrater - har du ett enkelt system som vil behandle alle disse materialene, i samme jobb."

I tillegg til høykvalitetskomponentene og de uovertrufne skjære- og graveringsresultatene Epilogs utstyr er kjent for, har Fusion M2 dedikert optikk og en dedikert strålebane for hver av laserkildene før de to banene kombineres før fokusering. «Enkelte dobbeltlasersystemer slår av på kravene når det gjelder optikk eller tvinger deg til å slå av laserkilden og/eller optikken», forklarte Dean. «Men med M2 er det ikke noe behov for å veksle noe manuelt; alt skjer automatisk.»

Fusion M2 32 lar brukerne velge en laser på 50, 60, 75 eller 120 watt CO2-laser og kombinere den med en fiberlaser på 20, 30 eller 50 watt.

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software