Epilog Laser viser fre G2 Galvo-lasersystemet på IMTS

epilog g2 galvo-system

«Vi har kombinert det beste fra to verdener her – de åpne arkitekturferdighetene og det større markeringsområdet til våre tradisjonelle CO2- og fibersystemer med den lynraske hastigheten og presisjonen til et galvo-system.»

Mike Dean, Epilog Laser

Chicago (12. sept. 2016) – Epilog Laser – den ledende designeren og produsenten av CO2- og fiberlasergravering-, skjæring- og markeringsystemer – skal på IMTS (Industrial Manufacturing Technology Show), og vi er spente av å annonsere den nye G2, det første lasersystemet som kan markere med laser over store arbeidsområder uten å kompromittere graveringskvaliteten eller kreve produktindeksering. G2 er en luftavkjølt pulsfiberlaser som graverer ved utrolig høye hastigheter over et justerbart graveringsområdet som strekker seg til opptil 24” x 24” (609 x 609 mm). Epilog-representanter kommer til å demonstrere dette spennende nye utstyret på standen N- 6557 på IMTS, september 12 – 17 .


«Tradisjonelle galvo-systemer har hatt to avveininger», forklarer Mike Dean, visepresident for salg og markedsføring for Epilog Laser, «du var enten begrenset til et lite arbeidsområde med et begrenset fokusområde, eller så måtte du ha sikkerhetsforanstaltninger på plass for å ha en Class IV åpen laser i bedriften din.

Det vi har gjort er å fjerne denne begrensningen ved å justere fokushøyden og stråleavleveringen med en unik objektivteknologi med dynamisk fokus for trygg gravering av store deler (opptil 24” x 24”/609 x 609 mm)  i et lukket kabinett,» sa Dean.


Andre innovative funksjoner på G2 omfatter:

  • Intuitivt tastatur for styring av fokushøyden – Med den unike utformingen til Epilog G2 er det ikke noe behov for å bytte objektiv for å endre områdestørrelsen. Operatører kan stille inn graveringsstørrelsen direkte fra tastaturet uten å gjøre mekaniske endringer i systemet, som lar dem endre bordet mellom 4" x 4" (101 mm), 16" x 16" (406 mm), and 24" x 24" (609 mm).
  • Markeringshastigheter på 2 m/sek. – Dobbeltvippende speil gjør mikroskopiske justeringer for å rette laserstrålen mot bordet for utrolig hurtig gravering i høy oppløsning.
  • Sømløs programvareintegrering – Skriv ut direkte til laseren fra nesten hvilken som helst Windows-basert programvarepakke – blant annet AutoCAD, SolidWorks, strekkode- og seriemerkingsprogramvare – eller til og med grafiske programmer som CorelDRAW og Illustrator.

«Vi har kombinert det beste fra to verdener her – de åpne arkitekturferdighetene og det større markeringsområdet til våre tradisjonelle CO2- og fibersystemer med den lynraske hastigheten og presisjonen til et galvo-system,» sa Dean. «Vi er utrolig glade for å ha utviklet denne spennende teknologien og kunne gjøre den tilgjengelig for produsenter fra alle bransjer.»

G2 er tilgjengelig i 30- eller 50-wattskonfigurasjoner.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software