Engraving Concepts utvider staben, og åpner nytt kontor i Houston

engraving concepts

"Engraving Concepts og Epilog er begge blitt anerkjent som de beste i bransjen. Jeg satte derfor svært stor pris på å få åpne vårt nye Houston-kontor og representere Epilog som del av Engraving Concepts' team. "

Jimmy DuBose, Engraving Concepts

Golden, CO 21. november 2014)

Engraving Concepts, som i lang tid har vært Epilog Laser-distributør i Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas og Hawaii, har gleden av å annonsere ansettelsen av Jimmy DuBose. DuBose skal lede det nye Houston-kontoret for Engraving Concepts, som åpner i januar 2015.

"Vi er svært begeistret for Engraving Concepts og alle deres spennende nyvinninger", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser. "Denne nye etableringen, sammen med Jimmys omfattende erfaring innen laserbransjen, vil utgjøre et storartet tilskudd til Engraving Concepts og Epilog Laser-familien. DuBose har 25 års erfaring fra graverings- og laserbransjen. Han er bevandret i alle aspekter, bl.a. salg, teknisk støtte og forretningsledelse.

"Engraving Concepts og Epilog er begge blitt anerkjent som de beste i bransjen", forklarte DuBose. "Jeg satte derfor svært stor pris på å få åpne vårt nye Houston-kontor og representere Epilog som del av Engraving Concepts' team." "

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.