Jackson & Associates mottar 2013 Best of Gainesville-prisen

Best of Gainesville Award

Golden, CO (okt. 31 , 2013 ) Epilog Laser er glade for å kunngjøre at mangeårige distributør Jackson & Associates har blitt valgt ut til 2013 Best of Gainesville Award i kategorien Sign Equipment & Supplies av Gainesville Tildelingsprogram.

Hvert år identifiserer Gainesville Award-programmet selskaper de mener har oppnådd eksepsjonell markedsføringssuksess i deres lokalsamfunn og forretningskategori. Dette er lokale selskaper som forbedrer det positive bildet til småbedrifter gjennom service til kundene og samfunnet deres. Disse eksepsjonelle selskapene bidrar til å gjøre Gainesville-området til et flott sted å bo, jobbe og leke.


Hele Jackson & Associates-teamet er begeistret over å motta denne prisen. Vi elsker å være en del av Gainesville-samfunnet og ser frem til å bygge en sterk og varig tilstedeværelse i området.

Scott Jackson, president i Jackson & Associates

Ulike informasjonskilder ble samlet inn og analysert for å velge vinnerne i hver kategori. 2013 Gainesville Award-programmet fokuserer på kvalitet, ikke kvantitet. Vinnerne avgjøres basert på informasjonen samlet inn både internt av Gainesville Award-programmet og data levert av tredjeparter.

"Hele Jackson & Associates-teamet er begeistret for å motta denne prisen," sa Scott Jackson, president for Jackson & Associates. "Vi elsker å være en del av Gainesville-samfunnet og ser frem til å bygge en sterk og varig tilstedeværelse i området."

Gainesville Award Program er et årlig prisprogram som hedrer prestasjonene og prestasjonene til lokale bedrifter i hele Gainesville-området. Anerkjennelse gis til de selskapene som har vist evnen til å bruke sin beste praksis og implementerte programmer for å generere konkurransefortrinn og langsiktig verdi.

Gratulerer, Jackson & Associates!


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software