Epilog Laser annonserer et nytt jobbehandlingsprogram for Fusion Laser-serien

Epilog Laser Job Manager

"En del av suksessen i graveringsbransjen er å perfeksjonere laserparametrene og utnytte materialene og maskintiden maksimalt - Job Manager gir kundene mulighet til å utvikle et egentilpasset system for behandling av arbeidsflyten slik at de får optimalt utbytte av Epilog Laser-systemet."

Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser

Epilog Laser, den ledende utformereren og produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer, lanserte nylig et nytt jobbehandlingsprogram som vil gjøre det mulig for å kunder og laseroperatører å forbedre laserbehandlingsflyten vesentlig.

Den aktuelle versjonen ble utformet for Fusion Laser-serien og kan lastes ned på epiloglaser.com/tech-support/fusion-drivers.htm.

"Job Manager, som bare finnes på Epilog Lasers systemer, er et revolusjonerende verktøy som ikke bare gir brukerne adgang til jobbtidloggere, en materialdatabase m.m., men også lar dem opprette sin egen personlige filstruktur for å styrke deres graveringsprosesser og redusere nedetiden", erklærte Mike Dean, Vice President for Sales and Marketing i Epilog Laser.

Epilog Job Manager har også følgende funksjoner:

• Permanent jobblagring – permanent lagring av et ubegrenset antall jobber.
• Jobblogging – automatisk logging av alle dine jobber og laserparametre.
• Prosjekttidsstempel – dato og klokkeslett registreres for hver laserjobb.
• Organiserings- og søkefunksjoner – opprette og gi navn på et ubegrenset antall mapper og undermapper og søke interaktivt etter tidligere prosjekter.
• Flermaskindatabase – perfekt for installasjoner der en rekke lasersystemer er koblet til én datamaskin.
• Materialdatabase – en komplett materialdatabase medregnet laserbehandlingsparametre for vanlige materialer.
• Utskriftsforhåndsvisning – zoom inn og forhåndsvis hver piksel til enhver jobb - du kan til og med granske og redigere laserparametre og skrive ut fra den forrige skjermen!

"Vi er svært begeistret over å kunne tilby våre kunder denne intuitive nye programvaren", sa Dean. "En del av suksessen i graveringsbransjen er å perfeksjonere laserparametrene og utnytte materialene og maskintiden maksimalt - Job Manager gir kundene mulighet til å utvikle et egentilpasset system for behandling av arbeidsflyten slik at de får optimalt utbytte av Epilog-systemet."

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.