Epilog Laser sponser gjør-det-selv-konkurranse på Instructables.com

“Jeg elsker å jobbe med Epilog. Ikke bare fordi vi bruker laserne deres på Autodesk-verkstedet i Pier 9, men også fordi de virkelig inspiserer fellesskapet.”

Grunnleggeren av Instructables.com og direktøren for Autodesk-fellesskapet, Eric Wilhelm
Gjør-det-selv-konkurranse

Golden, Colo. (Juni 2 , 2016 ) – Epilog Laser er glade for å sponse den andre årlige gjør-det-selv-konkurransen på den populære gjør-det-selv-siden, Instructables.com! Konkurransen åpner 1. juni, og avsluttes 31. august. Hovedpremien er en 40-watt Zing 24-laser fra Epilog.


«Vi har vært støttende for gjør-det-selv-trenden siden den startet», sier Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Jeg blir intet annet enn imponert når jeg ser alle de kreative og innovative idéene som kommer fra skapere og gjør-det-selv-sider. Vi er så glade for å få være en del av denne utrolige konkurransen nok en gang.»

“Jeg elsker å jobbe med Epilog. Ikke bare fordi vi bruker laserne deres på Autodesk-verkstedet i Pier 9, men også fordi de virkelig inspiserer fellesskapet”, uttalte Eric Wilhelm, grunnleggeren av Instructables.com og direktøren for Autodesk-fellesskapet.

Fjorårets vinner av gjør-det-selv-konkurransen var Coventry Makerspace som har sin base i Storbritannia. De sendte inn flest fremgangsmåter på hvordan ting kan lages selv – med {4} imponerende gjør-det-selv-prosjekter!

Instructables.com er et populært online-fellesskap for prosjektdeling som tilbyr entusiastiske og kreative mennesker publiseringsverktøy slik at de kan dele sine mest innovative prosjekter, «oppskrifter», ferdigheter og ideer.

Du kan lese mer om Epilog Laser på epiloglaser.com. Du kan lese mer om Instructables.com, og de ofisielle reglene for 2016 gjør-det-selv-konkurransen på instructables.com/contest/makerspace.

 

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.