Epilog Laser sponser gjør-det-selv-konkurranse på Instructables.com

demonstrasjoner av epilog-laser

«Jeg støtter alle muligheter der folk som liker å mekke, finne opp eller gjøre ting selv, kan gi liv til designene sine, så vi er selvfølgelig glade for å kunne bidra til den flotte førstepremiepakken til 2017 Makerspace-konkurransen

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (8. juni 2017) – Epilog Laser er glade for å sponse den tredje årlige Makerspace-konkurransen på den populære gjør-det-selv-siden, Instructables.com! Konkurransen er for øyeblikket åpen og tidsfristen for påmelding er 31. aug.

«Vi elsker å støtte gjør-det-selv-trenden og det er gledelig å se hvordan den fortsetter å vokse og utvikle seg», sier Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring for Epilog Laser. «Jeg støtter alle muligheter der folk som liker å mekke, finne opp eller gjøre ting selv, kan gi liv til designene sine, så vi er selvfølgelig glade for å kunne bidra til den flotte førstepremiepakken til 2017 Makerspace-konkurransen!»

I tillegg til Zing 24 fra Epilog bidrar også Dremel, Woodcraft, Ultimaker og Digi-Key med bidrag til førstepremiepakken, som har en verdi på over USD 50 000!

«Vi ser spesielt begeistrede over premiene i år», sa Cloude Porteus, direktør for Instructables@Autodesk. Partnerne våre hjelper oss med å styrke samfunn til å starte noe fantastisk, og det er utrolig givende!»

Vinneren av fjorårets Makerspace-konkurranse var YuKonstruct – en deltager fra Yukon-territoriet – og dette teamet sto for 199 presenterte bidrag! Instructables.com er et populært prosjektdelingssamfunn på nettet som tilbyr publiseringsverktøy for å hjelpe kreative ildsjeler med å dele sine mest innovative prosjekter, oppskrifter, ferdigheter og idéer.

Gå til konkurransesiden for å lese de offisielle reglene for 2017 Makerspace-konkurransen.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.