Epilog Laser får en ny webdesigner/utvikler til salgs- og markedsføringsteamet

epilog ansetter ny webdesigner/utvikler

«Jeremiah har en imponerende bakgrunn innen webdesign og utvikling. Med det utrolige ferdighetsnivået sitt er vi sikre på at han kommer til å gjøre en god jobb med å øke nærværet vårt på nettet og å forbedre digitale ressurser for alle kundene våre.»

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (29 nov. 2016) – Epilog Laser – den ledende produsenten av CO2- og fiberlaserbaserte graverings-, skjære- og merkesystemer – har gleden av å ønske Jeremiah Jekich – webdesigner/utvikler – velkommen til selskapets salgs- og markedsføringsavdeling.

«Jeremiah har en imponerende bakgrunn innen webdesign og utvikling», sier Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring i Epilog Laser. «Med det utrolige ferdighetsnivået hans er vi sikre på at han kommer til å gjøre en god jobb med å øke nærværet vårt på nettet og å forbedre digitale ressurser for alle kundene våre.»

Jekich begynner å jobbe i salgs- og markedsføringsavdelingen hvor han får ansvaret for å vedlikeholde, utvide og oppdatere selskapets nettstedsinnhold for å forbedre ressursene som er tilgjengelige for Epilog-kunder over hele verden.

Jekich tok bachelor-graden sin i informatikk fra Colorado School of Mines. Noen av hans fremste ferdigheter omfatter webutvikling, programvareutvikling og brukeropplevelsestilpasning.

«Jeg er spent på å bidra med å gjøre Epilogs ressurser på nett til et kompetansesenter for nye og eksisterende kunder. Epilogs mange velfortjente suksesser – kombinert med veksten vi opplever nå – gjør dette til en spennende tid å være del av teamet», sier Jekich. «Det er flott å bli en del av et selskap som har en så inkluderende kultur og dedikerte team-medlemmer, og å få muligheten til å jobbe direkte med produktet. Jeg gleder meg til å starte!»


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.