Epilog Laser ansetter Kristi Medley som ny finansdirektør

kristi medley, epilog finansdirektør

«I epilog så jeg ikke bare den enestående teknologien og produktene vi produserer, men jeg var også ekstremt imponert med stoltheten, dedikasjonen og lojaliteten til de ansatte i bedriften. Jeg gleder meg veldig mye til å bli en del av Epilogs fremtidige suksess og prestasjoner.»

Kristi Medley, Epilog Laser

Golden, Colo. (19. juli 2016) –Det er med glede at Epilog Laser kan annonsere vårt nye tilskudd, finansdirektør Kristi Medley, til bedriftens lederteam.

«Kristi har en imponerende bakgrunn innen finans, og kommer til å passe fint inn i teamet vårt», sier Mike Dean, viseadministrerende direktør for salg og markedsføring i Epilog Laser. «Vi er veldig glade for å ha henne med på laget, og vi vet at hun kommer til å sørge for at driften vår kommer til å vokse seg sterkere enn noen gang»

Som finansdirektør kommer Kristi til å samarbeide med ledelses- og regnskapsteamet med å administrere de økonomiske risikoene til bedriften, finansiell rapportering og compliance samt administrering av Epilog Lasers innsats med å utføre planlegging og strategi for bedriften.

Kristi fikk bachelorgraden sin i regnskapsføring og revisjon fra Cameron University i Lawton, Oklahoma. Etter å ha jobbet som revisor innen offentlig regnskap i fem år, flyttet hun til Colorado, der hun jobbet som en økonomisk leder innen forskjellige bransjer som medisinske tjenester, programvareutvikling og service og produksjon.


I tillegg til å få ekspertise innen økonomistyring og compliance, har disse erfaringene gjort det mulig for Kristi å jobbe kryssfunksjonelt i et fartsfylt vekstmiljø hvor hun har spilt en vesentlig rolle i å utvide virksomheter internasjonalt, fortsatt å forbedre forretningsprosesser og innen ledende omforming og gjennomføring av forretningsstrategi. 

«Da jeg var på jakt etter en karriereendring, var jeg ekstremt selektiv i å søke etter en mulighet der jeg kunne være en del av et team som var lidenskapelig opptatt av selskapet og dets vekstpotensial», sier Kristi. «I epilog så jeg ikke bare den enestående teknologien og produktene vi produserer, men jeg var også ekstremt imponert med stoltheten, dedikasjonen og lojaliteten til de ansatte i bedriften.  Jeg gleder meg veldig mye til å bli en del av Epilogs fremtidige suksess og prestasjoner.»

 


For ytterligere informasjon, kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software